DIY Food fotografie

Food Fotografie en Styling workshop

Styling en Fotografie

Yes jongens eindelijk……..die food fotografie cursus die ik zocht aan het begin van mijn leerproces heb ik nu zelf samen gesteld.
In het begin was ik niet op zoek naar een food styling workshop maar überhaupt het stylen en fotograferen. Ik wist nog niet welke kant ik opging een tijd terug maar wist wel dat het stylen en foto’s maken mij goed lag.
Af en toe zag ik een foto voorbij komen hoe mensen hun set-up maken, het kijkje achter de schermen. Maar geen idee hoe je gebruik maakt van het licht, wat voor mogelijkheden er allemaal zijn.
En hoe gebruik je nu die achtergronden voor de foto. Ook was ik vaak aan het zoeken met het decoreren van bijvoorbeeld mooi servies en bloemen. Ik ging gewoon op mijn gevoel af maar het was fijn geweest als ik hier wat hulp bij had gehad.
Hier in Nederland zijn prachtig food fotografie workshops maar eigenlijk geen bredere workshops (tenminste, ik kon ze niet vinden).
Dus wil je mooie foto’s maken voor je Instagram of blog, van je producten voor je webshop of van je eigen gemaakte recepten, op deze dag leren we je het.

product fotografie

Workshop Food fotografie en foodstyling
Het is een hele dag waarin je je mag onder dompelen met kennis over techniek, styling en fotografie.  Ontmoet andere creatieve mensen die dezelfde passie hebben. Vaak blijven opstaan hier ook mooie vriendschappen of samenwerkingen.

Wie verzorgt deze fotografie workshop?

lucie de bock fotograaf food Lucie de Bock-Beck

Ik ben er uiteraard bij en deel graag mijn kennis met jullie. Ik ben werkzaam als freelance fotograaf en stylist. Gespecialiseerd in food styling en fotografie. Creatief in hart en nieren. Verzorging food fotografie voor restaurants en bed & breakfasts. Ook voor product fotografie en webshops verzorg ik de styling. Lucie was in 2017 genomineerd voor “Rising Star Award” van Meet the Blogger.

food fotografie workshop

Let op: er is maximaal plek voor 10 personen. Wees er snel bij!

fotografie workshop

Lees hier nog meer informatie over deze dag.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

  1. Hoi Lucie, wanneer gaf je de workshop ‘ zelf backgrounds maken’ ook al weer?

    1. luciedebock zegt:

      Hoi Cynthia, ik heb deze geannuleerd. Deze stond in januari gepland maar denk dat het niet een mooie maand is voor mensen om een workshop te volgen. Zal ik je op de hoogte houden als ik er weer 1 geef?

      1. Ja graag, ik wil graag meedoen met een workshop backgrounds maken. Lekker kliederen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.