Werk Fotografie en Styling

Tarief food styling en food fotografie:

tarief food styling              dagdeel prijs fotograaf

 1 Dagdeel: EUR 350,-  
10 foto’s waarvan:
5 individueel gestylde foto’s
en 5 detail foto’s hiervan.

2 Dagdelen: EUR 650,- 
20 foto’s waarvan:
10 individueel gestylde foto’s
 en 10 detail foto’s hiervan.

Prijzen zijn excl. BTW.
 – Benzinekosten 0,35 km heen en terug.
– Aanschaf van ingrediënten of specifieke props breng ik in rekening.
– De styling materialen zoals achtergronden, bestek, borden en tafelaccessoires breng ik zelf mee. Uiteraard is het mooi als er ook eigen inbreng is van tafel accessoires.
– Na het maken van de foto’s bewerk ik de foto’s na in een fotobewerkingsprogramma. De foto’s verstuur ik per WEtransfer in JPEG formaat in hoge resolutie.
– Van tevoren bespreken we ook of je liggende foto’s (landschapsfotografie) wilt hebben  en/of ook staande foto’s (portretformaat, meest gangbaar in foodfotografie).

Food fotograaf & food stylist & prop stylist
Ik werk als fotograaf, (food) stylist en prop stylist . Ik fotografeer voor verschillende bedrijven, ondernemers of webwinkels. Denk aan restaurants, online food bedrijven, eetcafés of catering bedrijven.
De foto’s kunnen gebruikt worden voor  de website en als content voor de social media.

 

Product fotograaf
Ook ben ik werkzaam voor webshops of winkels die bijvoorbeeld tafel accessoires verkopen zoals servies, bestek, houten planken of ander keuken spullen (product fotografie). Of verkoop je mooie zelfgemaakte spullen, een bepaald voedsel met een eigen merk of een drankje?

Reportage fotograaf
Wil je dat er een verhaal wordt verteld, een reportage wordt vast gelegd met foto’s? Ook kan er voor tekst worden gezorgd.

Blog content
Heb je een creatief blog of een foodblog en heb je te weinig tijd om foto’s te maken? Ik kan de foto’s verzorgen voor je blog en eventueel content als dat nodig is.

Hoe ga ik te werk met fotografie?
Ik werk het liefst met daglicht. Mijn stijl is dat je kunt zien dat er een “story” aan de gang is, samen proberen we jouw verhaal te vertellen door middel van de foto.
Als het handig is, maak ik eerst een moodboard aan om zo te kijken voor de sfeer en ideeën.
Daarnaast kan ik niet alleen foto’s maken van eten maar ook bijvoorbeeld van het personeel in het bedrijf of de sfeer in een zaak.
Ik kan op locatie komen om foto’s te maken. Ook kan ik in mijn eigen studio foto’s maken, afhankelijk van wat er gefotografeerd moet worden.

Zoals je op mijn blog en portfolio kun zien heb ik een eigen stijl: gestyled, er mag een beetje “gerommel” zijn (zoals kruimels bij een taart) maar het onderwerp staat centraal.  Deze stijl hanteer ik graag bij klanten. Uiteraard kan het ook iets strakker of losser, dit is handig om dit van tevoren te bespreken.

Social media advies
Aansluitend kan ik social media advies geven. Jarenlang heb ik de social media verzorgt voor mijn vorige bedrijf (creatieve workshops) en voor andere bedrijven en ondernemers. Denk aan wekelijkse berichten op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Weet je niet precies waar je moet beginnen of waar je aan moet denken? Maak dan een afspraak en we maken een plan van aanpak. Ik geef je verschillende tips en wat je wel en niet moet doen.
In 1,5 uur tijd kan ik je een update over social media geven. Van tevoren heb ik je website en social media kanalen bekeken. Ik geef tips hoe je wel en niet te werk moet gaan, hoe je nog meer aan naamsbekendheid kunt werken en hoe je beter vindbaarder wordt in Google. Je kunt hierna zelf je social media inplannen, beheren en je eigen content maken.
Pakketprijs  EUR 150,- (1,5 uur) excl BTW.

 

food fotograaf

Recensies van klanten

De Vreemde Vogel, bed & breakfast:

“We hebben Lucie gevraagd om de gerechten van onze nieuwe herfstkaart te fotograferen. Haar stijl past perfect bij De Vreemde Vogel; puur, sfeervol en natuurlijk. Maar altijd met aandacht voor details en verhalend. Een zeer fijne samenwerking; een aanrader!!!”

Midas Broodjes in Woerden:

“Op een mooie zomer middag was Lucie foto’s aan het maken bij de overburen. Op een gegeven moment bestelde Lucie een Burger om te fotograferen.
Met veel enthousiasme en creativiteit kregen we hele toffe stoere eigentijdse foto’s te zien die we nog niet eerder hadden gezien.
 Na 2 afspraken kort erna hebben we een hele serie toffe foto’s gemaakt van Food Close Ups tot Table settings & van Portretten tot Interieur. Allemaal met de creativiteit van Lucie en input in de opmaak  hebben we een super tof resultaat.

 Lucie is een topper die zeer gedreven vol met passie haar foto’s schiet op een zeer creatieve vernieuwende trendy manier, een absolute aanrader. ”

Inge Titulaer, Seats2Meet Utrecht CS:

“Met als doel het in 1 lijn krijgen van alle F&B opties uit het boekingssysteem van Seats2Meet Utrecht  gingen Lucie en ik aan de slag. Om 8.00 uur in de ochtend want we hadden bedacht, zeer ambitieus, om alle benodigde foto’s op 1 dag te schieten. Zij als foodfotografe en ik als assistent die zorgde voor de aanlevering van alle fooditems. Het ging gesmeerd. Per foto zoeken naar de juist hoek, de bijpassende props en dan weer op naar de volgende. Ruim voor de bedachte deadline waren we klaar en enthousiast over het resultaat en enigszins verrast van de soepele samenwerking. Zeker voor herhaling vatbaar! Benieuwd hoe de boekingen zich gaan ontwikkelen met deze mooie foto’s!”

Heb je interesse? Neem dan contact met mij op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Je kunt mailen, bellen of onderstaand formulier invullen:

Mail: lucie@meinit.nl
Telefoon: 06-24902716

Samenwerkingen:
Heb je een leuk idee voor een samenwerking of ergens anders waarmee ik kan helpen? Ik krijg energie om met anderen samen te werken, je kunt mij altijd een bericht sturen met je voorstel.
Wil je dat ik over je producten schrijf? Ik ben dol op keramiek, tafel accessoires, linnen of food producten.
Het is mijn eigen keus of ik er foto’s van maak en er een blogpost over schrijf.
De producten kun je opsturen naar:
Lucie de Bock
Willink van Collenstraat 27
3621 CK Breukelen

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren