1:1 coaching voor fotografen en stylisten

Business coaching voor fotografen

Je droomt van een ‘succesvolle’ fotografie business. Een business waarin het heerlijk stroomt qua klanten en omzet maar vooral in jezelf. 

Of je nu startend bent als fotograaf of stylist of al een tijdje bezig bent. Je wilt dat doen waar je hart sneller van gaat kloppen. 

Je hebt o.a. vragen als:

 • Hoe positioneer en onderscheid ik mezelf?
 • Wat is mijn niche en hoe trek ik (nog meer) mijn ideale klant aan?
 • Hoe bepaal of verhoog ik mijn tarieven?
 • Hoe kom ik in de media? 

Maar je wilt ook de diepte in. Welke overtuigingen en blokkades zijn er doe jou nu nog tegenhouden om het beste uit jezelf te halen. Welke overtuigingen heb je rondom geld of zichtbaarheid? 

Je verlangt naast focus ook naar rust, want stiekem ben je een harde werker en sta je vaak aan. 

In mijn 1:1 HE(ART) traject help ik jou terug te gaan naar jezelf. Wat wil jij werkelijk? Welke diepere laag zit er in jou? Waar klopt jouw hart sneller van? Maar ook: wat laat je nu nog niet zien of mag er niet zijn?

3 maanden trekken we samen op. Ik coach je strategisch op je aanbod, marketing en fotografie en styling skills. Want hee, ik heb neem een bak aan ervaring mee.
Maar ik coach jou ook op jouw innerlijke proces, op hoe jij je voelt in je bedrijf. IK zie dat wat jij nog niet ziet. Ik laat zien waar het nog blokkeert in jou of wat jou tegenhoudt om die volgende stap te zetten. Dat spiegel ik aan je. Ik pel laagjes met je af, laagjes waarvan je nu niet eens weet dat ze er zijn. 
Door middel van systemisch coaching.

Maar je gaat ook praktisch aan de slag. Je gaat stylen en fotograferen. In mijn eigen fantastische kas of daglichtstudio. Laat de artist in jezelf maar los!!

Op dit moment ligt mijn focus op mijn andere traject “Embrace yourself” waarin we op jou verlangen gaan induiken. Wil je je fotografie business een zetje geven? Ook dat kan in mijn “Embrace yourself” traject. 

Over jou:

Je bent (beginnend) fotograaf of stylist. Denk aan foodfotografie, foodstyling, bloemenstyling, interieurstyling. Je hebt je eigen aanbod of bent freelancer en werkt in opdracht van. Je bent al fulltime ondernemer of werkt deels nog in loondienst en wilt graag ondernemer worden.

 

Over mij

“Ik ben een creatieve duizendpoot”.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als (food) fotograaf en stylist. Ik maakte publicaties voor de tijdschriften, fotografeerde voor tv koks.
Samen met een team runde ik mijn webshop in fotografie achtergronden, ik gaf les. Ik maakte online workshops en gaf offline ook les.
Het ene na het andere idee werd gerealiseerd (en ja dat liep ook nog) maar op een gegeven moment was mijn body and soul toe aan rust.

Mijn aandacht raakte versnipperd. Ik had niet meer veel plezier in het fotograferen en alles voelde als een druk aan.
Als een opdracht niet door ging vond ik dat heel fijn (hallo sign from the universe).

Maar toen gaf ik mijzelf meer rust. 

Met 3 kleine kids thuis en het runnen van een business was dit eigenlijk ook heel prettig. Ik was flexibeler in het opvangen van kids als zij naar de tandarts moesten, ik kon eerder stoppen met werken want wie zegt dat ik tot 1700 moet werken?

Ik maakte een “Lucie” dag waarin ik zelf mocht bepalen wat ik mocht doen. Ik begon weer met schilderen. En man dat voelde pas aan als een luxe. 

En niet de rat race waarin ik zat van in de ochtend vroeg mijn mails beantwoorden, overdag keihard werken en in de avond weer achter de laptop.

En oh ja 3 kids, het huishouden, nog eens wat voor jezelf proberen te doen, manlief en vrienden. 

,Door de rust en ruimte was er voor mijn gevoel veel meer ruimte. En dat liet ik toe.

Ik kwam erachter dat mijn pad anders moest gaan bewandelen.

De voelsprieten toelaten die ik altijd wel heb gevoeld maar niet de ruimte heb gegeven om te laten groeien.

En zo ben ik hier gekomen. Voor jou. Om jou verder jezelf te laten ontdekken. Te groeien. 

In wat JIJ wilt. In je KRACHT staan.

Een stromende onderneming  neer zetten wat voor jou en je klanten werkt.

Want luxe zit niet alleen in geld. Ja het is fijn om geld te verdienen zodat je kunt doen wat je wilt. Want door geld creëer je ook vrijheid. Maar de vrijheid zit in jezelf. Jezelf toestaan wat jij graag wilt, wat je hart en je gut feeling je ingeeft.

een kijkje achter de schermen met @ishealthyphoto

PRAKTISCH

 • Een KICK-OFF van 4 uur in mijn kas inclusief lunch!
 • 6x een 1:1 coachsessie: elke 2 weken hebben we een sessie, 3 x online en 3 x in mijn kas of studio.
 • 3 maanden lang een kort lijntje met mij
 • Toegang tot mijn Online Academy over Fotografie & Styling
 • Een LIVE dag in mijn kas met andere ondernemers uit mijn traject.

De investering voor dit traject is 2.795 euro ex btw. Betalen in 3 termijnen mag.

Wil je 6 maanden dit traject aangaan? Dan is de prijs 4999,- excl. btw. Ook hier betalen in termijnen is mogelijk.

GRATIS toegang tot mijn online Academy:

 • Je kunt toegang krijgen tot de online cursussen: 
  – A start with photography.
  – The basic of food photography.
  – Advanced Food photography.
  – DIY Making Backdrops.
  – Hoe werk je met flitsers met food en product fotografie?
  – Lightroom editing.
  – Interieur fotografie.
  – Passief inkomen creeëren.
  – Hoe verschijn je in de tijdschriften?!
  – Hoe trek je klanten aan.
  – Masterclass Customer journey van Christel Verbiesen.
  – Linkedin Masterclass met Anoek Schippers..
  – Money Mindset met Kim De Graeve.
  – Veel food styling video’s.
  – Masterclass: hoe bereidt je je voor op een fotoshoot?

Tip van flip: check het werktuigppo.nl voor een gedeelte subsidie.

Op dit moment ligt mijn focus op mijn andere traject “Embrace yourself” waarin we op jou verlangen gaan induiken. Wil je je fotografie business een zetje geven? Ook dat kan in mijn “Embrace yourself” traject. 

 
 
Anne den Haan
Anne den Haan@anne_den_haan
Lees verder
Ik heb het Business programma bij Lucie gevolgd omdat ik tips wilde over het binnenhalen van opdrachten/klanten.  In haar programma hebben we elke week module voor module doorgenomen om te kijken op welk gebied je kunt verbeteren zodat mensen je uiteindelijk als fotograaf gaan boeken. Het leuke is dat ze je echt aan het werk zet en je resultaat uiteindelijk afhangt van je eigen inzet! Ze opent een wereld aan mogelijkheden, tips en trucs en kijkjes achter de schermen en omdat we allemaal andere wensen hadden, kon iedereen zijn eigen weg kiezen.

The journey is never-ending. There's always going to be growth, improvement, adversity; you just gotta take it all in and do what's right, continue to grow, continue to live in the moment.

Antonio Brown

Vragen?

Vragen over het mijn en wil je weten of dit programma geschikt is voor jou? Boek dan een 15 minuten online  zoom meeting met mij.

Book deze direct online in hieronder. 

Wendy de Haan
Wendy de Haan@wendy.dehaan
Lees verder
Tijdens het coachingstraject heb ik grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf. Lucie is de perfecte zakenpartner door haar enthousiaste, motiverende en warme persoonlijkheid. Het programma heeft me veel waardevolle inzichten gegeven, mijn valkuilen geleerd en bovenal ben ik een betere versie van mezelf geworden. Ik voel me zelfverzekerder en ervaar bovenal meer plezier in het zijn van een creatieve ondernemer.
 
 
 

FAQ

Ik spreek geen Nederlands, kan ik deze coaching wel volgen?

Zeker, je kunt deze  coaching ook volgen in het Engels.

Ik werk nog niet als ondernemer maar ik zou het wel willen. Is dit traject geschikt voor mij?

Ja, dat is het zeker! Zeker als een andere job hebt en je hart roept dat je iets wilt gaan doen.. Ik help je een vliegende start te maken.


✔Ik ben al werkzaam als fotograaf, is dit traject dan geschikt voor mij?

Jazeker. Juist als je het gevoel hebt dat je steeds “hetzelfde riedeltje” doet, je werkt hard maar je hebt een ontevreden gevoel. 

 Ik heb misschien niet meteen tijd om alle modules te bekijken, hoe lang heb ik toegang?

Je krijgt levenslang toegang tot de online modules.

✔Kan ik je e-mailen met vragen?
Ja zeker, ik ben beschikbaar voor al je vragen. Ik zal deze antwoorden in mijn werkweek, van maandag tot en met donderdag.

What other people say

Lisanne Koopmans
Lisanne Koopmans@kijkomtezien
Lees verder
De coaching van Lucie die ik volgde gaf me veel positieve vibes. Ik vond het erg fijn dat het met een groep was, wetende dat er anderen zijn met dezelfde worstelingen, vragen en ideeën. Ik vind Lucie een heel warm, en een heel open persoon. Ze denkt met je mee en voor mij was deze cursus een goede motivatie om nieuwe stappen te zetten in food fotografie, dat kunnen ook kleine stapjes zijn.
Business coaching fotograaf