HE(ART) traject voor fotografen en stylisten

Do what sets your soul in fire!

Je hebt een leuk bedrijf. Je doet je ding. 

Je werkt met leuke klanten en hebt leuke fotografie en styling opdrachten.

Leuk dus. 

Maar je bent op het punt dat je meer wilt dan leuk. 

Ergens voel je dat er nog zoveel meer potentie in jou zit. Maar hoe dan en wat dan? Je mist een duidelijke focus in je bedrijf omdat je veel dingen leuk vindt. Of je mist iets, maar kunt je vinger er niet op leggen wat het is. 

Je bent klaar voor de volgende stap met je bedrijf. Je wilt een business waar het heerlijk stroomt. Waar je nog meer vanuit je creativiteit, intuïtie en flow werkt. 

Een bedrijf waar je iedere dag tegen zegt: Hell Yes, wat heb ik een tof bedrijf!

3 maanden trekken we samen op. Soms coach ik je strategisch over je aanbod, verdienmodel of prijzen. Want hej, ik heb neem een berg aan ervaring mee. Maar nog vaker coach ik jou op jouw innerlijke proces, op jouw ZIJN. IK zie dat wat jij nog niet ziet. Dat spiegel ik aan je. Ik pel laagjes met je af, laagjes waarvan je nu niet eens weet dat ze er zijn. We doen meditaties, visualisaties, readings en systematische oefeningen.

Maar je gaat ook praktisch aan de slag. Je gaat tekenen, schilderen, fotograferen.  Samen foto settings maken. Wat voor jou passend is en waar jij je fijn bij voelt. In mijn eigen fantastische kas. Laat de artist in jezelf maar los!!

Over jou:

Je bent fotograaf of stylist. Denk aan foodfotografie, foodstyling, bloemenstyling, interieurstyling. Je hebt je eigen aanbod of bent freelancer en werkt in opdracht van. Je bent al fulltime ondernemer of werkt deels nog in loondienst en wilt fulltime ondernemer worden.

Je bent een doener, een ‘ik vind heel veel dingen leuk’, een harde werker, een aanpakker. 

Lisanne Koopmans
Lisanne Koopmans@kijkomtezien
Read More
De coaching van Lucie die ik volgde gaf me veel positieve vibes. Ik vond het erg fijn dat het met een groep was, wetende dat er anderen zijn met dezelfde worstelingen, vragen en ideeën. Ik vind Lucie een heel warm, en een heel open persoon. Ze denkt met je mee en voor mij was deze cursus een goede motivatie om nieuwe stappen te zetten in food fotografie, dat kunnen ook kleine stapjes zijn.

Over mij

“Ik ben een creatieve duizendpoot”.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als (food) fotograaf en stylist. Ik maakte publicaties voor de tijdschriften, fotografeerde voor tv koks.
Samen met een team runde ik mijn webshop in fotografie achtergronden, ik gaf les. Ik maakte online workshops en gaf offline ook les.
Het ene na het andere idee werd gerealiseerd (en ja dat liep ook nog) maar op een gegeven moment was mijn body and soul toe aan rust.

Mijn aandacht raakte versnipperd. Ik had niet meer veel plezier in het fotograferen en alles voelde als een druk aan.
Als een opdracht niet door ging vond ik dat heel fijn (hallo sign from the universe).

Maar toen gaf ik mijzelf meer rust. 

Met 3 kleine kids thuis en het runnen van een business was dit eigenlijk ook heel prettig. Ik was flexibeler in het opvangen van kids als zij naar de tandarts moesten, ik kon eerder stoppen met werken want wie zegt dat ik tot 1700 moet werken?

Ik maakte een “Lucie” dag waarin ik zelf mocht bepalen wat ik mocht doen. Ik begon weer met schilderen. En man dat voelde pas aan als een luxe. 

En niet de rat race waarin ik zat van in de ochtend vroeg mijn mails beantwoorden, overdag keihard werken en in de avond weer achter de laptop.

En oh ja 3 kids, het huishouden, nog eens wat voor jezelf proberen te doen, manlief en vrienden. 

,Door de rust en ruimte was er voor mijn gevoel veel meer ruimte. En dat liet ik toe.

Ik kwam erachter dat mijn pad anders moest gaan bewandelen.

De voelsprieten toelaten die ik altijd wel heb gevoeld maar niet de ruimte heb gegeven om te laten groeien.

En zo ben ik hier gekomen. Voor jou. Om jou verder jezelf te laten ontdekken. Te groeien. 

In wat JIJ wilt. In je KRACHT staan.

Een stromende onderneming  neer zetten wat voor jou en je klanten werkt.

Want luxe zit niet alleen in geld. Ja het is fijn om geld te verdienen zodat je kunt doen wat je wilt. Want door geld creëer je ook vrijheid. Maar de vrijheid zit in jezelf. Jezelf toestaan wat jij graag wilt, wat je hart en je gut feeling je ingeeft.

een kijkje achter de schermen met @ishealthyphoto

PRAKTISCH

 • Een KICK-OFF van 4 uur in mijn kas inclusief lunch!
 • 6x een 1:1 coachsessie: elke 2 weken hebben we een sessie, online of in mijn kas.
 • 3 maanden lang een kort lijntje met mij
 • Toegang tot mijn online modules. 
 • Een LIVE dag in mijn kas met andere ondernemers uit mijn traject.

De investering voor dit traject is 2.495 euro ex btw. Betalen in 3 termijnen mag 

GRATIS toegang tot mijn online Academy:

 • Je kunt toegang krijgen tot de online cursussen: 
  – A start with photography.
  – The basic of food photography.
  – Advanced Food photography.
  – DIY Making Backdrops.
  – Hoe werk je met flitsers met food en product fotografie?
  – Lightroom editing.
  – Interieur fotografie.
  – Passief inkomen creeëren.
  – Hoe verschijn je in de tijdschriften?!
  – Hoe trek je klanten aan.
  – Masterclass Customer journey van Christel Verbiesen.
  – Linkedin Masterclass met Anoek Schippers..
  – Money Mindset met Kim De Graeve.
  – Veel food styling video’s.
  – Masterclass: hoe bereidt je je voor op een fotoshoot?

Tip van flip: check het werktuigppo.nl voor een gedeelte subsidie.

 
 
Anne den Haan
Anne den Haan@anne_den_haan
Read More
Ik heb het Business programma bij Lucie gevolgd omdat ik tips wilde over het binnenhalen van opdrachten/klanten.  In haar programma hebben we elke week module voor module doorgenomen om te kijken op welk gebied je kunt verbeteren zodat mensen je uiteindelijk als fotograaf gaan boeken. Het leuke is dat ze je echt aan het werk zet en je resultaat uiteindelijk afhangt van je eigen inzet! Ze opent een wereld aan mogelijkheden, tips en trucs en kijkjes achter de schermen en omdat we allemaal andere wensen hadden, kon iedereen zijn eigen weg kiezen.

The journey is never-ending. There's always going to be growth, improvement, adversity; you just gotta take it all in and do what's right, continue to grow, continue to live in the moment.

Antonio Brown

Vragen?

Vragen over het mijn en wil je weten of dit programma geschikt is voor jou? Boek dan een 15 minuten online  zoom meeting met mij.

Book deze direct online in hieronder. 

Wendy de Haan
Wendy de Haan@wendy.dehaan
Read More
Tijdens het coachingstraject heb ik grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf. Lucie is de perfecte zakenpartner door haar enthousiaste, motiverende en warme persoonlijkheid. Het programma heeft me veel waardevolle inzichten gegeven, mijn valkuilen geleerd en bovenal ben ik een betere versie van mezelf geworden. Ik voel me zelfverzekerder en ervaar bovenal meer plezier in het zijn van een creatieve ondernemer.
 
 
 

FAQ

Ik spreek geen Nederlands, kan ik deze coaching wel volgen?

Zeker, je kunt deze  coaching ook volgen in het Engels.

Ik werk nog niet als ondernemer maar ik zou het wel willen. Is dit traject geschikt voor mij?

Ja, dat is het zeker! Zeker als een andere job hebt en je hart roept dat je iets wilt gaan doen.. Ik help je een vliegende start te maken.

 Ik heb misschien niet meteen tijd om alle modules te bekijken, hoe lang heb ik toegang?

Je krijgt levenslang toegang tot de online modules.

✔Kan ik je e-mailen met vragen?
Ja zeker, ik ben beschikbaar voor al je vragen. Ik zal deze antwoorden in mijn werkweek, van maandag tot en met donderdag.

What other people say

Business coaching fotograaf