Level up your business

Door het volgen van jou intuïtie, te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Je bent al enige tijd aan het werk als fotograaf of als creatieve ondernemer. 
Maar de rek is er uit. Stiekem gaat er door je hoofd “Is dit het nu?” 

Je zit in een tweesprong. Eigenlijk wil je iets anders doen maar je weet niet wat. Of iets anders erbij doen maar je durft de stap niet te zetten.
Je wilt dat doen waar je hart sneller van gaat kloppen.

Je wilt dat gevoel, als de wekker gaat, je uit bed springt omdat je zin hebt in de dag. Dat alles moeiteloos gaat, in een flow.

Je hebt je opdrachten, je doet je ding. Maar ergens heb je het idee dat er nog iets mist; je weet alleen niet wat.

Maar je wilt ook de diepte in. Welke overtuigingen en blokkades zijn er die jou nu nog tegenhouden om het beste uit jezelf te halen. Welke overtuigingen heb je rondom geld of zichtbaarheid?

Je verlangt naast focus ook naar rust, want stiekem ben je een harde werker en sta je vaak aan.

In mijn “Level up your Business” traject help ik jou terug te gaan naar jezelf. Wat wil jij werkelijk? Welke diepere laag zit er in jou? Waar klopt jouw hart sneller van? Maar ook: wat laat je nu nog niet zien of mag er niet zijn?

3 maanden trekken we samen op. 
Ik coach jou ook op jouw innerlijke proces, op hoe jij je voelt in je bedrijf. IK zie dat wat jij nog niet ziet. Ik laat zien waar het nog blokkeert in jou of wat jou tegenhoudt om die volgende stap te zetten. Dat spiegel ik aan je. Ik pel laagjes met je af, laagjes waarvan je nu niet eens weet dat ze er zijn. 

Ik coach je strategisch op je aanbod, marketing. Want hee, ik neem een bak aan ervaring mee.

Ik zet mijn voelsprieten uit bij jou. Hierdoor is het makkelijker om direct stappen te gaan zetten. Omdat er helderheid komt. In jouw voelen, in jouw weten, in jouw gut feeling.

Maar je gaat ook praktisch aan de slag. In mijn eigen fantastische kas of daglichtstudio. 

Je kunt instappen wanneer jij wilt.

Lisa
Lisa@lisa_loves_life_at_the_beach
Lees verder
Ik ben coaching gestart met een zoektocht naar een uitgewerkt business plan en kwam er uit met heel veel zelfkennis, inzichten, wat mij motiveert, waarin ik kwetsbaar ben en waar mijn kracht ligt. Oude belemmeringen en pijntjes getakkeld wat maakt dat niks mij in de weg staat om weer stappen te nemen. Dus al was de uitkomst anders dan ik had verwacht, de uitkomst was juist 100x beter! ik ben zelfstandiger geworden, veel beter in staat goede beslissingen voor mezelf te nemen. Lucie heeft een hele mooie persoonlijkheid, lief, geduldig heeft aandacht voor je maar weet ook daar waar nodig door te pakken en je soms een nuchtere boodschap te geven. Dit terwijl haar intuïtie leidend is. Dat heeft zij mij geleerd beter te gebruiken en daarmee sterker dan ooit uit dit traject te komen. Kan niet anders zeggen, magisch….En oh ja, last but not least, super creatief met veel zakelijk inzicht en ervaring! Heel blij met mijn reis met Lucie.❤️

Over jou:

 • Je runt je business. Maar ergens heb je het gevoel dat jouw kracht hier in niet in terug komt. 
 • Je bent fotograaf, creatief ondernemer of coach.
 • Je runt een eigen praktijk. Je geeft reiki, readings, healings of gelijksoort diensten.
 • Wat mag je nog meer van jou laten zien, waardoor het stroomt? Waar je blij van wordt. Omdat dat is van hetgeen wat jij zo goed kan. Wat bijna automatisch gaat. Moeiteloos.
  Maar wellicht mag je dat meer omarmen van jezelf. Mag je meer voor jezelf gaan staan.
 • Eigenlijk…..eigenlijk diep van binnen weet je wel wat je wilt. Maar oeh om die stap te zetten. Wat vind je omgeving ervan? Kan het wel? Allerlei vragen spoken door je hoofd. Ik leer jou om uit je hoofd te gaan en meer naar je gut feeling te luisteren. 
 • Die omzet mag best hoger…

Deze vragen heb jij:

 • Ik weet soms even niet meer welke kant ik op moet met mijn bedrijf. Ik maak mij zorgen en veel te druk.
 • Ik heb prima opdrachten als fotograaf maar hoe kan ik mij meer verdiepen? Hoe kan ik net even die ene stap zetten voor hogere omzet maar ook meer rust.
 • Ik voel weerstand op sommige dingen maar ik weet niet hoe ik hiermee moet omgaan.
 • Je zou graag helemaal jezelf kunnen en durven zijn in je business. Jouw kracht gebruiken in je business.

Je hebt ook vragen als:

 • Hoe positioneer en onderscheid ik mezelf?
 • Wat is mijn niche en hoe trek ik (nog meer) mijn ideale klant aan?
Marloes
Marloes
Lees verder
Ik heb nu twee creatieve therapie sessies bij Lucie mogen volgen. En wat waren deze bijzonder. Beide keren kreeg ik een teken/schilder opdracht. En toen dacht ik maar wat moet dit brengen? Maar tijdens de evaluatie kwamen er toch stukjes naar boven die ik niet toch niet helemaal verwerkt had. Wat voelde het fijn om dat stukje verleden in de prullenbak te stoppen. Ook kwamen we tot de conclusie dat ik nog wat liever voor mezelf mag zijn💗 Lucie is zo’n fijn en open persoon en geeft je het gevoel dat je er mag zijn. Ik heb nog geen minuut spijt dat ik hieraan begonnen ben. En ben benieuwd wat het mij nog meer gaat brengen.

Hoe gaan we te werk?

Bij de Kick off hebben we een offline moment van 2 uur. 
We gaan in op:
✮ Wat speelt er bij jou onbewust?
✮ Waar blokkeer je nog?
✮ Je innerlijk wereld komt naar boven en wordt duidelijker. 
✮  waar zie jij improvement?

Ik zet mijn deuren van mijn intuïtie open. Met deze combinatie worden blokkades en/of patronen en gevoelens helderder.
Waar je weer op kan voorwerken. Of juist afsluiten. Iets een plekje mag krijgen.

Ook maak ik gebruik van creatieve therapie en van systemisch werk.

Uiteraard pas ik mijn kennis over marketing, zichtbaarheid en het opzetten van nieuwe trajecten toe.

Business Guidance

 • Voor jou channel ik met jouw spirit team over jou en je business.
  Ik kan contact krijgen met jouw overleden mensen, jouw gidsen. 
  Wellicht heb je vragen als:
 • Wat is mijn zielsmissie? Waarvoor ben ik hier op aarde.
 • Waar mag ik heen gaan bewegen?
 • Ik vraag mij af welke kant ik op mag gaan in mijn bedrijf. Ik vind het lastig om nu stappen hierin te kunnen maken.
 • Ik “voel” van alles. Maar mag ik dit gaan inzetten in mijn business?
 • Ik wil graag meer weten over mijn spirit team.

Marilyn Bartman
Marilyn Bartman@marilynbartman
Lees verder
Lieve Lucie, Wauw helemaal blij verrast dat je voelde dat je een reading voor mij mocht doen. Als een puppy zo blij en kon niet wachten. Na drie zinnen stroomden de tranen al over mijn wangen. Zulke rake woorden en even confronterend. Hele mooie en ware lessen van je mogen ontvangen en een bevestiging van eerdere visioenen. Mega dank je wel voor jouw gave en de tijd en de liefde die je hebt gegeven. Heel bijzonder. En heel dankbaar. Voelt echt als heel groots om dit van jou te mogen ontvangen. Ik ga zeker nog regelmatig even terug kijken. ❤️ ❤️🙏🏻
Fiona Chandler
Fiona Chandler@bestcasescenario
Lees verder
De reading van Lucie is zo treffend. Ze benoemt dingen die ik nog niet wist, nog niet helder zag en wat ik diep van binnen wel weet, maar die gezegd mogen worden. De reading ging over familiepatronen, boodschappen van overledenen en persoonlijke en zakelijke adviezen. Dat ik meer in mijn licht mag gaan staan en mijn prijzen mag verhogen bijvoorbeeld. Nu klinkt dat als ´zomaar een advies´, maar dat was precies hetgene wat ik mocht horen op dat moment en dat bevestigd voor mij dat Lucie enorm invoelend is en je exact geeft wat je nodig hebt. Als je voelt dat je op een dieper level iets wil shiften in je leven én je business, ben je bij Lucie aan het goede adres. Dankjewel Lucie!
Previous
Next

Mijn pad

Al enkele jaren werk ik al foodfotograaf en nou, best succesvol mag ik zeggen. Ik draaide een omzet van 20k per maand, had een heel team achter mij staan.
Maar op een gegeven moment 
“voelde” ik mijn business als foodfotograaf niet meer.

Mijn aandacht raakte versnipperd. Ik had niet meer veel plezier in het fotograferen en alles voelde als een druk aan.

Maar toen gaf ik mijzelf meer rust.

Door de rust en ruimte was er voor mijn gevoel veel meer ruimte. En dat liet ik toe.

Ik kwam erachter dat mijn pad anders moest gaan bewandelen.

De voelsprieten toelaten die ik altijd wel heb gevoeld maar niet de ruimte heb gegeven om te laten groeien. En toen ik dit eenmaal deed….magisch.
Ook dit is een heel proces geweest. Met ups en downs. Nu omarm ik mijn intuïtie volledig.
Zijn readings geven nu de normaalste zaak van de wereld. Voor mij.

En zo ben ik hier gekomen. Voor jou. Om jou verder jezelf te laten ontdekken. Te groeien.

In wat JIJ wilt. In je KRACHT staan.

Een stromende onderneming neer zetten wat voor jou en je klanten werkt.

Dichter bij JOUW gut feeling komen te staan. 

Door mijn gevoel toe te laten is de flow voor foodfotografie en foodstyling weer helemaal terug gekomen. Te realiseren dat alles 1 geheel is. Dat ik mag aanbieden wat ik in mij heb. Aan jou.

Of dat nu kennis is over food fotografie. Inzichten in je business. Een soul reading geven.

Mijn doel is om jou je hart te laten volgen. Inzicht te krijgen in je eigen kunnen en kracht.

Praktisch

 • KICK OFF van 2 uur offline.
  Aan het begin van het traject duiken we in op jouw gevoel. Jouw dromen. Jouw verlangens. Jouw blokkades. Jouw angsten. Jouw bedrijf.
  Live it. Dream it. Do it. Embrace it.
 • Om de 2 weken een online of offline sessie van 2 uur. Deze sessie kunnen we invullen zoals we willen. De ene keer een fotografie sessie, de andere keer een creatief therapie sessie of een strategische sessie. Wat bij jou past en goed aanvoelt. 
 • Business Guidance. Voor jou channel ik met jouw spirit team en kun je 2 vragen indienen. Echt, je wilt niet weten wat daaruit komt. 
 • Een rood lijntje via Instagram berichten, Voxer of de mail, 3 maanden lang.

  De prijs van dit individueel traject is €3333,- excl btw. 
  (Met btw € 4.032,93)

  Dit bedrag mag ook in 3 termijnen betaald worden. 
  3 x €1111 (€ 1.344,31 incl btw)

  Hieronder kun je ook direct je plekje bemachtigen. 

Wat kun je verwachten?

 • Helderheid in je aanbod. Je weet duidelijker wat je wilt aanbieden.
 • Een uplevel in je prijs. Je hebt geleerd om jezelf op waarde te schatten.   
 • Meer rust & ruimte. Ruimte voor jou waar jij goed in bent. Rust omdat je kunt focussen op waar je goed in bent.
 • Een hogere omzet omdat jij jezelf nu echt op waarde schat. 
 • Door de sessies wordt er er iets bij je “aan” gezet energetisch. Op een of andere manier werkt het bij jou door. Hierdoor ga jij nu wel de stappen ondernemen die je normaliter niet neemt. Je voelt een power in je waarvan je niet weet dat je deze in je hebt.