Embrace Yourself

Door het volgen van jouw intuïtie, te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Ruimte en rust. Tijd nemen voor jezelf.
Waar verlang jij dan naar?
Wat zou je eigenlijk heel graag willen maar komt er nu niet uit?
Er is teveel ruis om je heen. Je moet te vaak aanstaan. Je werk is vol en druk.

Je hart verlangt namelijk naar iets anders. 
Je zou eigenlijk jouw gevoel hier in willen volgen. Jouw gut feeling. Het vertrouwen hebben en krijgen.

Je wilt dat gevoel, als de wekker gaat, je uit bed springt omdat je zin hebt in de dag. Dat alles moeiteloos gaat, in een flow.

Dat je weet dat er nog “iets” aan zit te komen maar je weet niet wat?
Maar hoe pak je dit aan en kom je tot actie?


In mijn 3 maanden coaching “Embrace yourself” duiken we in op jouw intuïtie.
Leer om jouw eigen krachten te gebruiken, te doen waar je blij van wordt.
Maar je wilt ook de diepte in. Welke overtuigingen en blokkades zijn er die jou nu nog tegenhouden om het beste uit jezelf te halen. Welke overtuigingen heb je rondom geld of zichtbaarheid?

Je verlangt naast focus ook naar rust, want stiekem ben je een harde werker en sta je vaak aan.

In mijn “Embrace Yourself” traject help ik jou terug te gaan naar jezelf. Wat wil jij werkelijk? Welke diepere laag zit er in jou? Waar klopt jouw hart sneller van? Maar ook: wat laat je nu nog niet zien of mag er niet zijn?

3 maanden trekken we samen op. 
Ik coach jou ook op jouw innerlijke proces, op hoe jij je voelt in je bedrijf. IK zie dat wat jij nog niet ziet. Ik laat zien waar het nog blokkeert in jou of wat jou tegenhoudt om die volgende stap te zetten. Dat spiegel ik aan je. Ik pel laagjes met je af, laagjes waarvan je nu niet eens weet dat ze er zijn. 

Ik coach je strategisch op je aanbod, marketing. Want hee, ik neem een bak aan ervaring mee.

Ik zet mijn voelsprieten uit bij jou. Hierdoor is het makkelijker om direct stappen te gaan zetten. Omdat er helderheid komt. In jouw voelen, in jouw weten, in jouw gut feeling.
Door de sessies wordt er energetisch ook iets bij jou aangezet. Waardoor je meer durft te vertrouwen.

Maar je gaat ook praktisch aan de slag. In mijn eigen fantastische kas of daglichtstudio. 

Je kunt instappen wanneer jij wilt.

Lisa
Lisa@lisa_loves_life_at_the_beach
Lees verder
Ik ben coaching gestart met een zoektocht naar een uitgewerkt business plan en kwam er uit met heel veel zelfkennis, inzichten, wat mij motiveert, waarin ik kwetsbaar ben en waar mijn kracht ligt. Oude belemmeringen en pijntjes getakkeld wat maakt dat niks mij in de weg staat om weer stappen te nemen. Dus al was de uitkomst anders dan ik had verwacht, de uitkomst was juist 100x beter! ik ben zelfstandiger geworden, veel beter in staat goede beslissingen voor mezelf te nemen. Lucie heeft een hele mooie persoonlijkheid, lief, geduldig heeft aandacht voor je maar weet ook daar waar nodig door te pakken en je soms een nuchtere boodschap te geven. Dit terwijl haar intuïtie leidend is. Dat heeft zij mij geleerd beter te gebruiken en daarmee sterker dan ooit uit dit traject te komen. Kan niet anders zeggen, magisch….En oh ja, last but not least, super creatief met veel zakelijk inzicht en ervaring! Heel blij met mijn reis met Lucie.❤️
Marloes
Marloes@marloesschoutman
Lees verder
Oktober vorig jaar ben ik bij Lucie begonnen met het traject. Wat een mooi, bijzonder en magisch traject was dit. Onder andere een kijkje in de spirituele keuken gekregen. Mooi te ervaren wat spiritualiteit met je kan doen. Ik heb mede dankzij Lucie meer inzichten gekregen in mijzelf, meer geleerd naar mijn gevoel te luisteren, meer open te staan voor mezelf en anderen. Wat is Lucie een super fijne en lieve coach. Ze heeft mij een zetje in de goede richting gegeven. Tijdens de sessies volgt zij haar intuïtie en geeft ze de boodschappen door die ze krijgt. Heel bijzonder. Dankbaar dat ik dit traject bij haar heb mogen volgen🥰🙏
Previous
Next

Over jou:

 • Eigenlijk…..eigenlijk diep van binnen weet je wel wat je wilt. Maar oeh om die stap te zetten. Wat vind je omgeving ervan? Kan het wel? Allerlei vragen spoken door je hoofd. Ik leer jou om uit je hoofd te gaan en meer naar je gut feeling te luisteren. 
 • Je runt je business. Maar ergens heb je het gevoel dat jouw kracht hier in niet in terug komt. 
 • Je hebt een vaste baan maar daar ben je eigenlijk niet happy. 
 • Je wilt eigenlijk je spirit, jouw gaves, inzetten als ondernemer maar hoe dan, vraag jij jezelf wel eens af.
 • Wat mag je nog meer van jou laten zien, waardoor het stroomt? Waar je blij van wordt. Omdat dat is van hetgeen wat jij zo goed kan. Wat bijna automatisch gaat. Moeiteloos.
  Maar wellicht mag je dat meer omarmen van jezelf. Mag je meer voor jezelf gaan staan.

Deze vragen heb jij:

 • Ik voel aan alles dat er nog iets aan gaat komen maar ik weet niet wat. Ik ben hier naar op zoek. 
 • Ik weet soms even niet meer welke kant ik op moet met mijn bedrijf of met mijn baan. Ik maak mij zorgen en veel te druk.
 • Ik heb prima opdrachten en klanten maar hoe kan ik mij meer verdiepen? Hoe kan ik net die stap zetten voor een hogere omzet maar aan de andere kant meer rust.
 • Ik voel weerstand op sommige dingen maar ik weet niet hoe ik hiermee moet omgaan.
 • Ik wil graag helemaal mijzelf kunnen en durven zijn in mijn business. Mijn kracht gebruiken in mijn business.

Je hebt ook vragen als:

 • Hoe positioneer en onderscheid ik mezelf?
 • Wat is mijn niche en hoe trek ik (nog meer) mijn ideale klant aan?
 • Hoe kan ik de verkoop van mijn dienst of product verhogen? 
Marloes
Marloes
Lees verder
Ik heb nu twee creatieve therapie sessies bij Lucie mogen volgen. En wat waren deze bijzonder. Beide keren kreeg ik een teken/schilder opdracht. En toen dacht ik maar wat moet dit brengen? Maar tijdens de evaluatie kwamen er toch stukjes naar boven die ik niet toch niet helemaal verwerkt had. Wat voelde het fijn om dat stukje verleden in de prullenbak te stoppen. Ook kwamen we tot de conclusie dat ik nog wat liever voor mezelf mag zijn💗 Lucie is zo’n fijn en open persoon en geeft je het gevoel dat je er mag zijn. Ik heb nog geen minuut spijt dat ik hieraan begonnen ben. En ben benieuwd wat het mij nog meer gaat brengen.

Hoe gaan we te werk?

Bij de Kick off hebben we een offline moment van 2 uur. 
We gaan in op:
✮ Wat speelt er bij jou onbewust?
✮ Waar blokkeer je nog?
✮ Je innerlijk wereld komt naar boven en wordt duidelijker. 
✮  Waar zie jij improvement?

Ik zet mijn deuren van mijn intuïtie open. Met deze combinatie worden blokkades en/of patronen en gevoelens helderder.
Waar je weer op kan voorwerken. Of juist afsluiten. Iets een plekje mag krijgen.

Ook maak ik gebruik van creatieve therapie en van systemisch werk.

Ik zet mijn kennis over marketing, zichtbaarheid en het opzetten van nieuwe trajecten in. Het maken van salespagina’s  of het checken van je website behoort ook in dit traject.

Business Guidance

 • Voor jou channel ik met jouw spirit team over jou en je business.
  Ik kan contact krijgen met jouw overleden mensen, jouw gidsen. 
  Wellicht heb je vragen als:
 • Wat is mijn zielsmissie? Waarvoor ben ik hier op aarde.
 • Waar mag ik heen gaan bewegen?
 • Ik vraag mij af welke kant ik op mag gaan in mijn bedrijf. Ik vind het lastig om nu stappen hierin te kunnen maken.
 • Ik “voel” van alles. Maar mag ik dit gaan inzetten in mijn business?
 • Ik wil graag meer weten over mijn spirit team.

Marilyn Bartman
Marilyn Bartman@marilynbartman
Lees verder
Lieve Lucie, Wauw helemaal blij verrast dat je voelde dat je een reading voor mij mocht doen. Als een puppy zo blij en kon niet wachten. Na drie zinnen stroomden de tranen al over mijn wangen. Zulke rake woorden en even confronterend. Hele mooie en ware lessen van je mogen ontvangen en een bevestiging van eerdere visioenen. Mega dank je wel voor jouw gave en de tijd en de liefde die je hebt gegeven. Heel bijzonder. En heel dankbaar. Voelt echt als heel groots om dit van jou te mogen ontvangen. Ik ga zeker nog regelmatig even terug kijken. ❤️ ❤️🙏🏻
Fiona Chandler
Fiona Chandler@bestcasescenario
Lees verder
De reading van Lucie is zo treffend. Ze benoemt dingen die ik nog niet wist, nog niet helder zag en wat ik diep van binnen wel weet, maar die gezegd mogen worden. De reading ging over familiepatronen, boodschappen van overledenen en persoonlijke en zakelijke adviezen. Dat ik meer in mijn licht mag gaan staan en mijn prijzen mag verhogen bijvoorbeeld. Nu klinkt dat als ´zomaar een advies´, maar dat was precies hetgene wat ik mocht horen op dat moment en dat bevestigd voor mij dat Lucie enorm invoelend is en je exact geeft wat je nodig hebt. Als je voelt dat je op een dieper level iets wil shiften in je leven én je business, ben je bij Lucie aan het goede adres. Dankjewel Lucie!
Previous
Next

Mijn pad

Al enkele jaren werk ik al foodfotograaf en nou, best succesvol mag ik zeggen. Ik draaide een omzet van 20k per maand, had een heel team achter mij staan.
Maar op een gegeven moment 
“voelde” ik mijn business als foodfotograaf niet meer.

Mijn aandacht raakte versnipperd. Ik had niet meer veel plezier in het fotograferen en alles voelde als een druk aan.

Maar toen gaf ik mijzelf meer rust.

Door de rust en ruimte was er voor mijn gevoel veel meer ruimte. En dat liet ik toe.

Ik kwam erachter dat mijn pad anders moest gaan bewandelen.

De voelsprieten toelaten die ik altijd wel heb gevoeld maar niet de ruimte heb gegeven om te laten groeien. En toen ik dit eenmaal deed….magisch.
Ook dit is een heel proces geweest. Met ups en downs. Nu omarm ik mijn intuïtie volledig.
Zijn readings geven nu de normaalste zaak van de wereld. Voor mij.

En zo ben ik hier gekomen. Voor jou. Om jou verder jezelf te laten ontdekken. Te groeien.

In wat JIJ wilt. In je KRACHT staan.

Een stromende onderneming neer zetten wat voor jou en je klanten werkt.

Dichter bij JOUW gut feeling komen te staan. 

Door mijn gevoel toe te laten is de flow weer helemaal terug gekomen. Te realiseren dat alles 1 geheel is. Dat ik mag aanbieden wat ik in mij heb. Aan jou.

Of dat nu jou laten zien.  Waarin je verder mag gaan.  Inzichten in je business. Een soul reading geven. 

Mijn doel is om jou je hart te laten volgen. Inzicht te krijgen in je eigen kunnen en kracht.

Praktisch

 • KICK OFF van 2 uur offline.
  Aan het begin van het traject duiken we in op jouw gevoel. Jouw dromen. Jouw verlangens. Jouw blokkades. Jouw angsten. Jouw bedrijf.
  Live it. Dream it. Do it. Embrace it.
 • Om de 2 weken een online of offline sessie van 2 uur. Deze sessie kunnen we invullen zoals we willen. De ene keer een fotografie sessie, de andere keer een creatieve therapie sessie of een strategische sessie. Wat bij jou past en goed aanvoelt. 
 • Business Guidance. Voor jou channel ik met jouw spirit team. Echt, je wilt niet weten wat daaruit komt. 
 • Een rood lijntje via Instagram berichten of de mail, 3 maanden lang.

  De prijs van dit individueel traject is €3333,- excl btw. 
  (Met btw € 4.032,93)

  Dit bedrag mag ook in 3 termijnen betaald worden. 
  3 x €1111 (€ 1.344,31 incl btw)

  Tip: check www.werktuigppo.nl voor subsidie en krijg 1/3 terug.

  Hieronder kun je ook direct je plekje bemachtigen. 

Wat kun je verwachten?

 • Helderheid in je aanbod. Je weet duidelijker wat je wilt aanbieden.
 • Een uplevel in je prijs. Je hebt geleerd om jezelf op waarde te schatten.   
 • Meer rust & ruimte. Ruimte voor jou waar jij goed in bent. Rust omdat je kunt focussen op waar je goed in bent.
 • Een hogere omzet omdat jij jezelf nu echt op waarde schat. 
 • Door de sessies wordt er er iets bij je “aan” gezet energetisch. Op een of andere manier werkt het bij jou door. Hierdoor ga jij nu wel de stappen ondernemen die je normaliter niet neemt. Je voelt een power in je waarvan je niet weet dat je deze in je hebt. 
 • Direct toegang tot de “Business Academy” en de “Embrace yourself Academy” met meer dan 18 video’s.