Gratis cursus: een start met fotografie

Wil je die prachtige foto’s van voedsel, producten of interieur maken?

Het begint allemaal met het perfect hebben van de basis. Laat mij je daarbij helpen door mijn online cursus ‘Een start met fotografie’ gratis aan te bieden. 

Mijn naam is Lucie Beck en ik ben al jaren fotograaf en foodstylist. 

Vergeet het twijfelen van je belichting en camera-instellingen en pak de basis meteen goed aan. Word een betere fotograaf en doe mee aan mijn gratis cursus ‘Een start met fotografie’. 

In de cursus laat ik je alles zien wat je moet weten:

✅ hoe je ISO, sluitertijden en diagrafma gebruikt;
✅ hoe je licht gebruikt bij voedsel- en productfotografie;
✅ welke camera, lenzen en statief zijn aan te raden om mee te beginnen?

Na ‘Een begin met fotografie’ kun je je eindelijk onderscheiden van andere foodfotografen. Je foto’s zien er meteen beter uit, want ik laat je ook zien hoe je met licht kunt spelen en vanuit welke hoeken je foto’s kunt maken.

Door op deze download te klikken krijg je ook regelmatig tips over hoe je voedselfotografie makkelijk maakt. Ik ga zorgvuldig om met uw gegevens. Bekijk mijn privacy statement.

Wil je die adembenemende foto's kunnen maken, maar weet je niet wat je moet veranderen?

Laat me je helpen.

Ik ben Lucie Beck, fotograaf en stylist. Ik help beginnende en gevorderde fotografen om gemakkelijk te groeien in hun fotografie en styling vaardigheden.
Door mijn ervaring met het werken voor verschillende opdrachtgevers weet ik precies hoe ik foto’s moet vastleggen en hoe ik voor verschillende opdrachtgevers moet werken.

Misschien ben je net begonnen met fotografie en wil je alles weten wat er te weten valt over fotografie zonder al je avonden te zitten swipen op je telefoon.

Je worstelt elke keer met hoe je moet werken met daglicht of kunstlicht. Je vindt het moeilijk om een bord eten goed te stylen, welke kleuren of composities je moet gebruiken in je productstyling. En hoe fotografeer je interieurs?!

Eigenlijk wil je je zekerder voelen over je werk en met trots je portfolio kunnen laten zien aan je toekomstige klant.

Herken je dit?

Je houdt van je foodfoto's, maar ze zijn niet perfect. Je kijkt altijd naar andere food fotografen en vraagt je af hoe zij die geweldige food foto's maken. Wat kun je anders doen? Waar moet je beginnen?

Je vindt het moeilijk kiezen als het gaat om daglicht, kunstlicht en kleur in je foodstyling. Welke kleur moet je wel of niet gebruiken en hoeveel kleuren moet je sowieso gebruiken?

Je vergelijkt jezelf met andere voedselfotografen en het frustreert je dat je nog niet bent waar je zou willen zijn.

Misschien heb je een andere baan, maar gaat je hart uit naar foodfotografie. Of je werkt parttime en je hebt nog niet genoeg opdrachten om fulltime foodfotograaf te worden. Je wilt hier nu echt voor gaan.

Hoe krijg je meer opdrachten zodat je als fulltime foodfotograaf kunt werken? En als je een opdracht hebt, wat voor tarief moet je dan rekenen?

Word een betere fotograaf door lid te worden van mijn mailinglijst voor fotografietips en krijg toegang tot de gratis cursus 'Een begin met fotografie'.

Eerst en vooral: laten we de basis op orde brengen. Als jouw fotokwaliteit verbetert en je meer vertrouwen krijgt in jouw foto's, worden al deze beslissingen veel gemakkelijker.

Word een betere fotograaf door lid te worden van mijn mailinglijst voor fotografietips en krijg toegang tot de gratis cursus ‘Een begin met fotografie’.

"“The desire to create is one of the deepest yearnings of the human soul.”

Een kleine intro

Hoi, ik ben Lucie Beck en mijn hart gaat sneller kloppen van creëren…een setting stylen en fotograferen. 
Maar ook het aanvoelen van de ander, kijken waar de kracht van de ander ligt. Hierbij gebruik ik mijn intuïtie. 

Ik deel graag mijn kennis en inspiratie.
 Mijn missie is: anderen inspireren, aanmoedigen en leren over styling, fotografie en hun business. Hun hart volgen in wat jij heel graag wilt doen.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor grote online foodbedrijven en gewerkt aan kookboeken. Mijn werk verschijnt nog steeds in Nederlandse tijdschriften zoals VTwonen, Ariadne at home, Libelle maar ook vele publicaties in het buitenland.

Nu help ik ook andere fotografen met hun techniek en styling vaardigheden zoals het creëren van een donkere moody setting of productfotografie. 

Ik was zelfs genomineerd voor de Pink Lady Food Photography Awards in 2018 en werd 3e in de categorie “foodbloggers” in Londen. Ook zat ik in de selectie van het Food Photo Festival in Vejle, Denemarken. Wat een eer en een kroon op mijn werk. Ook blijf ik mezelf ontwikkelen en volg ik de nieuwe technieken en stijlen op de voet.

Styling en fotografie is persoonlijk en ieder heeft zijn eigen smaak. Ik ondersteun dit van harte en probeer de eigen creativiteit in de ander naar boven te halen. 
Vaak wordt ook het zakelijke gedeelte vergeten, zoals de online vindbaarheid van je website.
Ook hier heb ik jarenlange ervaring met het runnen van een eigen bedrijf wat ik vroeger had (mijn oude bedrijf kon ik zelfs verkopen in creatieve workshops omdat ik zo goed gevonden werd in Google).
Mijn webshop in fotoachtergronden heb ik ook kunnen verkopen omdat de branding goed was neergezet. Ik ga aan om nieuwe projecten in de markt te zetten! Marketing is een van mijn favoriete tools om in te zetten in een bedrijf.

Een andere tool is er afgelopen jaar bijgekomen namelijk mijn intuïtie. Ik heb geleerd hier naar te luisteren en het is zo mooi wat er allemaal binnenkomt. Ook voor jou kan ik dit doen in een Business Guidance (reading).

Birgit
Birgit@createaplatephotography
Lees verder
Ik heb onlangs Lucie Becks cursus fotografie voor gevorderden afgerond en heb er erg van genoten. Lucie heeft een frisse, inzichtelijke manier van lesgeven, waarbij ze je meeneemt door haar creatieve proces, zodat je niet alleen ziet wat werkt, maar ook de struikelblokken onderweg. Ik heb vooral genoten van haar styling video's, de backdrop surfaces guide en de editing tips.
Wendy
Wendy@wendy.dehaan
Lees verder
Tijdens het coachingstraject heb ik grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf. Lucie is de perfecte zakenpartner dankzij haar enthousiaste, motiverende en warme persoonlijkheid. Het programma gaf me veel waardevolle inzichten, leerde mijn valkuilen kennen en bovenal werd ik een betere versie van mezelf. Ik voel me zelfverzekerder en ervaar vooral meer plezier in het creatieve ondernemerschap.
Lisanne
Lisanne@kijkomtezien
Lees verder
De online Fotografie en Business coaching van Lucie die ik volgde gaf me veel positieve vibes. Ik vond het heel fijn dat het met een groep was, wetende dat er anderen zijn met dezelfde worstelingen, vragen en ideeën. Ik vind Lucie een heel warm en echt open persoon. Ze denkt met je mee en voor mij was deze cursus een goede motivatie om nieuwe stappen te zetten in de foodfotografie, dat kunnen ook kleine stapjes zijn.

Ga aan de slag met fotografie en maak de perfecte foto!