foto herfst
Food fotografie

Herfst styling shoot

herfst foto Foto’s maken voor je portfolio  Mis je het om soms samen met iemand anders te stylen? Wil je weer eens andere foto’s in je portfolio? Kom dan op donderdag 4 oktober naar Nieuwersluis in het bos “Over Holland” om samen met mij een setting te stylen. Het is geen workshop, het is een styling sessie en we laten ons inspireren door elkaar. Ik leer altijd van iemand anders als ik samen werk. Je komt toch weer op andere ideeën en het is fijn om ideeën uit te wisselen. taart foto Wat gaan we doen? Ik neem een tafel, stoelen en fotoprops mee. Samen gaan we de tafel stylen en uiteraard neem ik een herfst recept mee om de tafel mee op te dekken. Neem zelf ook props mee als je wilt. Het licht is nu prachtig in deze tijd van het jaar. Bij slecht weer wijken we uit naar mijn studio. Tijd: 10.30-13.00 uur inclusief kopje koffie, thee en iets lekkers. Prijs EUR 15,- p.p. Waar: bos Over Holland Breukelen- Nieuwersluis. Bestel je tickets hier. Zie ik je dan? appels zon

Mylucie Membership

Do you want to receive DIY's, styling & photography tips every month? Join Mylucie Membership!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.