Insecten boek
Inspiratie

Bijzondere winkel in Rotterdam: De Kleine Kapitein

 

Gouda

Manlief en ik gingen onlangs een dagje naar Rotterdam met z’n tweetjes. Van tevoren had ik leuke straatjes opgezocht op internet. Op de blog Meisjes aan de Maas  vond ik een blogpost met 10 hotspots in het SoHo van Rotterdam. Ze adviseerde het gebied Laurenskwartier dat is de Pannekoekstraat, Botersloot en Nieuwe Markt.

We hadden zelf de auto geplaatst op station Gouda en vanuit daar de trein naar Rotterdam. Vanaf Rotterdam Centraal kun je de tram nemen naar het Laurenskwartier.

Station Rotterdam

We hadden zelf de auto geplaatst op station Gouda en vanuit daar de trein naar Rotterdam. Vanaf Rotterdam Centraal kun je de tram nemen naar dit gebied.

Bij de Botersloot liepen Robert en ik tegen de kinderboekhandel “De Kleine Kapitein” aan.

De Kleine Kapitein

 

Flamingo

Van de buitenkant al erg aantrekkelijk. Moet je net mij hebben met die flamingo’s, love it!Insecten boek

Binnen in de winkel is het heerlijk vertoeven. Ik keek mijn ogen uit bij de mooie kinderboeken, speelgoed (net even anders dan in de “gewone” speelgoedwinkel) en andere spulletjes.

FlamingoKoffie drinken

Je kunt lekker koffie drinken in de stijlvol aangeklede ruimte. Wat slim bedacht is, vind ik de speeltafel van Brio waar kindjes kunnen spelen. Zo kun je zelf genieten van je cappuccino en de kids lekker spelen. Onze jongens hadden dit denk ik erg tof gevonden.Boeken

Lang lopen neuzen in mooie handettering boeken.Kaarten

Een bezoekje waard als je in Rotterdam komt!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.