Patronen
DIY

DIY: poster voor verjaardag maken

Verjaardag diy

Afgelopen weekend vierden we de verjaardag van Max zoals jullie misschien al hebben gezien.
Dit jaar wilde ik iets zelf maken als versiering voor Max zijn verjaardag. Ik liet mij inspireren door het creatief blog van Artbarblog.com.
Sowieso een tip om dit blog te bekijken om ideeën op te doen met kinderen. Ik kijk er in ieder geval regelmatig op!
Bij de Ikea kun je een grote rol papier halen, deze had ik al in huis. Met stift heb ik verschillende patronen getekend. Ik had er zelf veel plezier in om dit te doen; in je op laten komen welke kant je stift opgaat en gewoon een beetje uitproberen.

Etiketten ontwerpenSjablonen tekenen

Schilderen met waterverf

Daarna kun je het met waterverf inkleuren. Joep en Kees hebben wel geteld één streep geschilderd……Dus ik heb de poster braaf in zitten kleuren wat ik helemaal niet erg vond.
Waterverf is laagdrempelig. Je kunt het makkelijk in huis doen, het geeft geen vlekken en het is zo weer opgeruimd.

Poster met waterverf

Patronen

Schilderen

Idee zelf makenJarige Max

Oh wat een poepie is het toch hé! Niet te geloven dat dit meneertje een jaar geleden uit mijn buik kwam. Ik had best een snelle bevalling en het ging zo goed. Het is een heel tevreden mannetje, blij en heeeel knuffelig. Nog even genieten van het babylichaampje.

Cadeau's

Joep is echt grote trotse broer. Hij tilt hem overal mee naartoe, loopt met hem samen hand in hand en helpt hem waar nodig is.

Feestneus

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.