wall graffiti
Inspiratie

De kringloopwinkel in Mijdrecht

Oranje lockerkast

Kees en ik gingen saampjes naar de kringloopwinkel in Mijdrecht, de Kringkoop. Een grote kringloopwinkel, netjes en goed verzorgd.
De hal met kleding was met zorg gestyled zoals deze oranje lockerkast met alleen sport kleding erin. Op de muur stoere graffiti. Het shopt dan even wat gezelliger vind ik.

Graffiti muur

wall graffiti

In de spiegel

draad en loombandjes

Op de speelgoed afdeling werd ik hebberig, er lagen namelijk veel materialen! Ik kocht zakjes met loombandjes, gekleurde kralen, scooby doo draad (ja, ik moest even googelen hoe dat gekleurde draad ook alweer heette) en een potje met pailletten. De gele bak met vakjes scoorde ik ook.
Kees zocht zelf een groene step uit.

Plastic speelpoppetjes

Ik heb wat met plastic dieren en plastic poppetjes. Geen idee wat ik ermee ga doen maar ik moet ze dan gewoon hebben. Het gehaakte kleed kon ik ook niet laten liggen. Zelf heb ik wel eens een workshop haken gevolgd maar het is niet aan mij besteed. Wel vind ik het resultaat erg mooi zoals dit gehaakte kleed.

Hebben jullie nog tips voor kringloopwinkels waar ik absoluut heen moet gaan? Je kunt een reactie hieronder laten of mij een berichtje sturen. 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.