Niet gecategoriseerd

Familieproject #6

Familie foto

Deze keer de familie foto bij opa en oma, de ouders van Robert. Zondag hebben we er gezellig gegeten. Robert, ik en mijn tweelingbroer hadden de hele dag het atelier (speelstudio/ huisje in de tuin/ craftyroom) leeg geruimd. Heerlijk om ‘s avonds aan te kunnen schuiven voor een hapje eten.
Deze week wordt het huisje aangepast zodat het nog beter vertoeven is. Ik zal jullie binnenkort laten zien wat er allemaal gebeurt.

Familie de Bock

Sinds kort volg ik online de cursus “Photoshop voor Bloggers” van A Beautifull Mess. Dit is een heel bekend blog van de twee dames Elsie en Emma. Ik heb ze eens ontmoet op een bijeenkomst van Meet the Blogger in Amsterdam (trouwens ook een aanrader voor bloggers).
De cursus wordt afgewisseld met video materiaal, tekst en oefeningen. Photoshop is heel uitgebreid, ik zou niet weten waar te beginnen. Met deze online class wordt je stap voor stap mee genomen in alle tools en mogelijkheden die Photoshop biedt.

In de tuin

Deze keer volgde ik de les om personen te “retoucheren” en die heb ik gelijk toegepast op deze foto’s, ha!
Even die wallen een beetje weg gewerkt (ik wil ook niet dat je heel erg ziet dat een foto is gefotoshopt maar een beetje mag best toch?), tanden wat witter gemaakt, oneffenheden weg gewerkt. Die voortandjes van Max heb ik maar zo gelaten;-)

Nieuwsgierig naar de andere 5 familiefoto’s? Check ze hier:

Familiefoto #1
Familiefoto #2
Familiefoto #3
Familiefoto #4
Familiefoto #5

De familiefoto plaats ik ook op Instagram. Doe je mee om elke week een familiefoto te plaatsen? Gebruik dan de hashtag #elkeweekeenfamiliefoto

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.