huisje huren
Interieur fotografie

Mooie Airbnb in Den Bosch

huisje huren

In maart was ik een weekendje weg in Den Bosch, met mijn vriendinnenclub uit Utrecht. Ik schreef al eerder een blogpost over  5 leuke winkels in Den Bosch.
We verbleven dit weekend in een super mooie oude boerderij  van Airbnb: “Groots Onthaal”. Vlakbij het centrum, ongeveer 7 minuutjes met de bus. Je hebt het idee dat je midden in de weilanden zit.

tuin den bosch

Bij aankomst stond de appeltaart al klaar in de keuken en de eigenaresse Joss, kon ons alles vertellen over het huis en de omgeving.
We zijn een dag wezen fietsen en een middag de stad in geweest. Het huis biedt de ruimte om lekker te relaxen en te ontspannen.

appartement den bosch

Stijlvol ingericht, warme kleuren en foto’s van Joss’ haar fotografie werk. Ik voelde mij gelijk thuis in dit huis.

weekend weg den bosch

mooi raam

bordjes

blauwe kast

Och, die kast en die mooie vogelkooitjes bovenop!

servies

 

kamer met behang

schuur

Een heerlijke grote tuin met voldoende privacy. Echt een aanrader dit mooie huis in Den Bosch!uit in den bosch

tijdschrift home and garden

Ik kon het natuurlijk niet laten om te oefenen met mijn flatlays en bloemen uit de tuin. Het is grappig: voorheen lette ik niet op bloemen, op de kleine dingen om je heen. Door het bezig zijn met fotografie en bloemen en de natuur te gebruiken in je foto’s krijg ik opeens veel meer oog hiervoor. Opeens zie ik overal mooie takken en bloemen die ik wil gebruiken of ik stop langs de weg om bloemen te plukken. Zelf Kees (mijn middelste zoon) gaf aan als hij weer roze bloemen zag.
Dit weekend ontdekte ik het tijdschrift Home & Garden, wat een inspirerend magazine! Vol met groen ideeën en mooie fotografie.
Nu pas zie ik dat ik een glimmend lepeltje hebt gebruikt. Nu weet ik (in juni) dat dit teveel glimmend is op een foto: je ziet mij ook erin. Het beste is om mat bestek te gebruiken zodat het niet teveel “shined”.

kopje thee

BewarenBewaren

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.