Studio Toutdoux
Inspiratie

Workshop boro-repairing

Studio Toutdoux

In april was ik op Creative Life in Utrecht en ontmoette ik de gezellige dames Ans en Rosalie van Studio Toutdoux. 
Deze dag hebben een vriendin en ik een mini- workshop gevolgd bij hen namelijk de nieuwe techniek “Sashiko borduren”. Dit zijn mini steekjes ter grootte van een rijstkorrel.
Inmiddels heb ik met hen contact opgezocht omdat Ans als food fotograaf heeft gewerkt en Rosalie werkt in de styling. Interessant om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hun ervaringen te horen.

Op 25 juni houden zij een Open Atelier namelijk “Boro Repairing”. Dit is een kunstige manier vanuit Japan, om je jeans en kleding mooi op te knappen. Ans en Rosalie leren je deze dag de techniek en  geven tips and tricks. Dus neem die fijn versleten spijkerbroek mee die je nog steeds niet wilt weggooien of dat mooie spijkerjasje en ga deze dag lekker aan de slag. Als je geen versleten kleding hebt geen punt. Ze hebben verschillende DIY pakketjes om zelf aan de slag te kunnen gaan zoals een mooie blauwe indigo toilettas of armbandjes knopen.

Website: Studiotoutdoux.nl

Wanneer?
Zondag 25 juni 13.00 -16.30
F.C. Dondersstraat 29
Utrecht

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.