Inspiratie

Familie uitje: de kringloopwinkel in Maarssen

Kringloop geluk

Een favoriet uitje van mij en de kinderen (en Robert gaat vrijwillig mee) is de kringloop winkel. Deze keer waren we bij De Sirkel in Maarssen, op de Nassaustraat.

Potje met kralen

Hier is regelmatig nieuw speelgoed. Ik vind altijd wel mooie vondsten. Deze keer was het een potje met kralen. Altijd als ik kralen zie op een rommelmarkt of in de kringloop winkel neem ik ze mee. Zo verzamel je best een boel kralen  en heb je een keur aan verschillende kralen in de loop van de tijd.

Kees met speelgoed

Kees was helemaal blij met zijn speelgoed dino en helikopter. Ook Joep was helemaal in zijn element want hij had een walvishaai en een andere soort haai gevonden. Joep zit nu helemaal in to the haaien: een haaien boek, haaien kijken op Netflix en met haaien spelen in bed en in bad.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.