vinyl achtergrond bakplaat
food photography

10 x vinyl backdrops

Achtergronden voor food fotografie of product fotografie Online kun je verschillende achtergronden kopen van vinyl. Vinyl is gemaakt van kunststoffen en wordt officieel gebruikt als vloerbedekking.
  1. Het nadeel van plastic tafelzeil. Vijf jaar geleden, toen ik net was begonnen met food fotografie en styling, kocht ik dit stukje wit plastic zeil met een houtpatroon erop. Eigenlijk het aller goedkoopst wat er was. Eigenlijk is dit plastic tafelzeil en ik dacht dat dit wel werkte. Ik kreeg het opgevouwen opgestuurd waardoor er al vouwen in kwamen. Helaas gingen deze er ook niet meer uit. Hierdoor kon ik maar een klein gedeelte van het zeil gebruiken.
 zeil met nep hout 2. Vinyl achtergrond marmer Het voordeel van vinyl is dat je het goed kunt oprollen en er komen geen deuken in. Als er per ongeluk een vouw inzit hang je het uit en dan wordt dit weer strak. In mijn backdrop shop kun je verschillende witte achtergronden uitkiezen. 3. Cementlook vinyl ondergrond concrete grey. Deze cement look backdrop vind ik zelf prachtig. Ik gebruik deze heel vaak in mijn foodstyling sets. Doordat deze neutraal is maar toch een grijze tint komt hij goed uit bij het fotograferen van eten en producten. 4. Vinyl backdrop “Grunge concrete” Deze backdrop heb ik uit Amerika laten overkomen. Deze is erg speels en je kunt er alle kanten mee op. Ik vind het vooral toepasbaar bij bak recepten en ingrediënten. achtergronden voor food fotografie 5. Vinyl achtergrond zwart Ook deze kocht ik bij Minibackdrops, helaas niet meer online.Er zit een soort van patroon in. Niet symmetrisch waardoor je weer het idee krijgt dat het een oude gebutste tafel kan zijn. zwarte ondergrond van vinyl 6. Achtergrond vinyl van nephout wit Je hebt veel verschillende soorten ondergronden van nep hout. Perfect voor als je op locatie moet werken (scheelt veel in gesjouw als het echt hout is). Je rolt het op in een koker en je rolt het op locatie weer uit. Of als je thuis niet veel opberg ruimte hebt, is het ook handig. 7. Vinyl backdrop van Myluciebackdrops In mijn eigen foto achtergronden shop kun je vinyl backdrops bestellen. Je kunt ze zelf af laten drukken of je kunt ze kant en klaar bestellen in 3 verschillende maten namelijk: – S- 52×91 cm – M- 76×122 cm – L- 122×122 cm Nieuwsgierig naar alle ontwerpen van de foto achtergronden? Neem dan een kijkje in mijn fotoachtergronden shop. 8. Een neutrale witte ondergrond voor food fotografie Deze witte ondergrond gebruik ik vooral veel bij klanten die een neutrale ondergrond willen hebben, waar het fris moet zijn en niet te afleidend. Deze foto maakte ik voor mijn food fotografie van Seats2Meets in Utrecht waar ik de menukaart mocht fotograferen. achtergrond food fotografie 9. Bruine witte ondergrond- oude bakplaat Deze is mooi om te gebruiken bij bakken. Een mooie ondergrond vn een oude ovenplaat is vrij lastig te verkrijgen. Bij deze wek je het idee dat je een oude baking tray gebruikt. vinyl achtergrond bakplaat 10. Vinyl backdrop  Ook deze ondergrond komt dicht in de buurt van een oude bakplaat. Er zijn zoveel verschillende verkrijgbaar. Het is leuk om af te wisselen van ondergrond en dit is een makkelijke manier. Uiteraard kost dit wel geld en kun je zo ook makkelijk zelf maken. Ik schreef al verschillende DIY’s om achtergronden zelf te maken. Het is echt makkelijk, ook voor de niet creatievelingen! ONLINE cursus “Making photography backdrops” Lees hier hoe je backdrops zelf makkelijk kunt maken vinyl backdrop 10 x vinyl backgrounds BewarenBewarenBewarenBewaren

Mylucie backdrops shop

Have a look more then 400 vinyl backdrops!

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.