lekkere pizza
Inspiratie

Idee voor een feest: Hemelse pizza

 

pizza bakken

Onlangs was ik bij mijn gezellige en lieve ex-buurvrouw Annemiek langs.

Annemiek en ik kennen elkaar  uit Utrecht, we woonden anti-kraak in een mooie huis naast elkaar in de wijk Oog in Al, wat een super tijd was dat.

Samen met haar vriend Teus-Jan runt ze namelijk “Hemelse Pizza”; een pop up pizza bar. Deze foodtruck kunnen ze overal neerzetten en 2 uur later staat er een heuse “pizza bar” met een echte hout oven. Deze dag stonden ze bij een bedrijf in Vinkeveen.

pop up kar

Ze maken gebruik van verse producten, maken het deeg en de saus zelf en zelfs de borden zijn biologisch afbreekbaar.

 

kruiden

Deze pizza bar is super om te bestellen voor een bruiloft, een bedrijfsfeest of een verjaardag. Of regel een weiland met lange, mooi opgedekte tafels en Hemelse pizza en je avond is compleet toch? Ik zie dat wel zitten šŸ˜‰

pizza bakker

decoratie

pizza

lekkere pizza

Ook kun je een workshop “pizza bakken” volgen, met een koud biertje erbij. Uiteraard kun je na afloop de pizza eten en serveren ze ook nog eens huisgemaakte tiramisu. En wat dacht je van een kinderfeestje pizza bakken?  Dit doen ze samen met Buonappetitowoerden.

evenement eten

bloemen pizza bakker

Een super leuk gezicht om te zien hoe de pizza’s gebakken worden. Bedankt Annemiek en Teus- Jan dat ik even langs mocht komen om te kijken hoe jullie te werk gaan! Heerlijke pizza’s en erg gezellig.pizza bakker

pizza op locatie

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. Dankjewel Lucie. Komen jij en je mannen n pizza’tje eten 1 juli op straatvoer?

    1. Graag gedaan. Ik zet hem in de agenda Annemiek! šŸ˜‰

  2. Wat leuk gedaan! Ik ben zelf dol op pizza, maar het is toch altijd lastig om deze zelf te maken en niet overal is het even lekker. Ze mag ook bij mij in de straat komen staan met de pop up pizza kar, maakt het echt een feestje in de straat.

    1. Ja leuk idee he! Prachtige locatie heb je trouwens, we zitten vlak bij elkaar. Ik kom uit Breukelen;-) Ik kijk gelijk naar de foto met mooi opgedekte tafel op je website!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.