deur
Inspiratie

10 Mooie deuren in Frankrijk: Bormes les Mimosas

deur

In de meivakantie waren we twee weken in het mooie dorpje Bormés les Mimosas in Zuid Frankrijk.
We komen hier al jaren maar nu keek ik met een “fotografie oog” naar de omgeving. Ik kon maar niet stoppen met foto’s maken. Hier is dus deel 1 van de geweldige mooie deuren in het dorpje Bormés les Mimosas.

Deze bovenstaande foto met de blauwe deur bij de roze muur is al een paar keergefeatured” op Instagram. Dat wil zeggen dat je foto bij een ander account in de spotlights wordt gezet met je account erbij.

bormes-les-mimosas

window

blauwe luiken

bruine deur

Deze bruine deur hebben we 6 jaar lang gebruikt. Achter deze deur bevond zich het appartement van een vriendin van mijn  moeder. We zijn hier verschillende keren geweest en zijn toen verliefd geworden op deze omgeving. Grappig, Robert en ik zijn hier ook geweest zonder kinderen. Toen gingen we gewoon elke dag uit eten en de hele dag naar het strand. Ook zijn we hier samen met Joep geweest en was ik zwanger van Kees.

vetplant

witte luiken

deur

luik

textuur muur

Mijn oog valt de laatste tijd veel op textuur. Zie je deze muur hoe mooi deze is? Juist de butsen, kleurverloop en beschadigingen maken deze muur mooi.

bordjes

deur

muur

Ik maakte in Frankrijk ook een Franse tafel styling.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.