Gekleurde takken
DIY

Takken versieren met masking tape

Takken decoreren

Wat leuk, ik ben gevraagd door Ceciel van Badschuim.eu om een gastblog te schrijven. Ceciel en ik kennen elkaar al enige tijd via het internet en hebben elkaar live ontmoet bij een van mijn “Creatief met bloggers” meeting die ik voorheen organiseerde. Dit was een meeting met verschillende bloggers om elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Ik gaf een creatieve workshop om zo ook lekker bezig te kunnen zijn zoals “Creatief met papier”. Eigenlijk was dit heel waardevol om zo elkaar te leren kennen en heel gezellig.

Maar goed, Lucie, blijf bij het onderwerp! Deze DIY had ik al enige tijd in mijn hoofd: takken pimpen met masking tape. Ik verzamelde na een storm takken van de straat en liet ze drogen.

Masking tape

Verzamel al je masking tape, plakband en gekleurd washi tape bij elkaar. Het mooiste is om verschillende kleuren masking tape te gebruiken en verschillende patroontjes erop.

Tip: bij de Action kun je veel verschillend masking tape verkrijgen.

Masking tape

Takken pimpen

Deze activiteit is ook leuk om te doen met je kind.

Paastakken

Plak dan het masking tape om de stokken heen. Gebruik steeds verschillende stukjes tape, dan krijg je een speels effect.
De onderkant van de takken heb ik niet beplakt, deze staan toch in de vaas.

Washi tape

Versierde takken

DIY maskingtape

Deze gedecoreerde takken zijn natuurlijk te gebruiken als Paas takken. Hang al je paas decoraties erin: vogeltjes, eieren, veertjes en klaar zijn je lente takken!

Vogeltje op tak

Gekleurde takken

Takken voor Pasen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.