Taart van sneeuw
DIY

Sneeuw taart voor vogels maken

Voeder taart voor vogels

Afgelopen weekend waren Kees en ik om acht uur ‘s ochtends in de tuin te vinden. Kees vind het sowieso heerlijk om in de sneeuw te spelen. Lekker graven met de graafmachines, rijden met de tractor en sneeuw scheppen in de aanhanger.
Ik maakte samen met Kees een taart voor de vogels. In de ochtend heb ik genoeg tijd om even op Pinterest te kijken (altijd is een van de jongens wel om vijf of zes uur wakker). Ik heb gelijk een pin bord aangemaakt met ideeën om te doen met sneeuw: diy sneeuw.

 

Bouwen van de taart

De taart heb ik in drie lagen gemaakt.
Ik had er best veel plezier in! Sowieso de eerste stappen in de sneeuw waar nog niemand heeft gelopen. Dat blijft iets magisch toch?
De taart heb ik gevormd met mijn handen dat werkte het lekkerst (met handschoenen aan).

Lagen maken sneeuw taart

Sneeuw taart

Taart decoreren met wortels

Spelen in de sneeuw

 

Kees at lekker mee

Kees vond de wortels en nootjes lekkerder in zijn mond dan op de taart.

Taart voor de vogels

Taart van sneeuw

De taart staat ook nog heel vrolijk in de tuin!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.