Sinterklaasfeest thuis
DIY

Inspiratie voor Sinterklaas versiering

Sinterklaasfeest thuis

Boven de bank hebben wij een fotoplank die ik om de tijd verwissel met mooie decoraties. Voor het Sinterklaasthema was ik al enige tijd op zoek naar een mooie slinger en vond deze bij de Hema.
De zwart wit posters op A4 formaat heb ik van Pinterest vandaan, afkomstig van Maisonbelle en Elskeleenstra.  Kinderboeken uitstallen werkt inspirerend bij mijn kinderen, ze zien ze gelijk en willen graag het boek lezen. Laatst zag ik ook weer een mooi kinderboek over Sinterklaas bij een kringloopwinkel. Ik neem het dan gelijk mee en leg zo een beetje een verzameling aan. Elk jaar worden deze dan worden met de grote Sint doos tevoorschijn gehaald.
Het witte Sinterklaas potje is gemaakt door Joep. Benieuwd hoe je deze maakt? Lees dan de Sint DIY.

P.S. De rood-witte vuurtoren is Joep zijn inbreng. Deze vond hij laatst in de kringloopwinkel (ik heb hem ook besmet met het virus) en vond de kleuren er mooi bij passen.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.