trekkershut
Inspiratie

Glamping bij het strand

safaritent

In de zomervakantie zijn  we twee weekenden naar Callantsoog geweest. We hadden een glamping tent gehuurd bij Duynpark het Zwanenwater.
Twee jaar geleden waren we hier ook al eens geweest alleen hadden we toen zomerstorm…..Nu was het mooi weer en hebben we optimaal kunnen genieten!
Deze keer hadden we de Sea Lodge gehuurd, met bedstee voor de kids en zelfs een verdieping erin.

camperen

Binnen en buiten is het beide comfortabel. Binnen heb je genoeg ruimte om te koken of te relaxen met minder mooi weer. Je hoeft alleen je eigen boodschapjes en kleren  mee te nemen, al het kookgerei staat klaar om te gebruiken. Wat ik zo mooi vindt, is dat alles in stijl is uitgezocht; emaille bekers en borden, een ouderwetse koffiepot en een mooie robuuste borrelplank.

glamping zee

tent te huur

Bij aankomst stond een flesje rosé klaar met een mooie jute tas; een warm welkom!
Bij de safari tent staat ook een fiets die je mag gebruiken en een bolderkar om naar het strand te lopen. Het strand is vlakbij en het centrum van Callantsoog ook. In de ochtend ging een van ons altijd even met de fiets naar de bakker of Robert ging met de bolderkar en alle kinderen heen en weer.

kids camping

De kinderen kregen een slaapmuts, helemaal matching met het bonte ruitjes dekbed van de bedstee.
Robert en ik keken uit over de weilanden vanuit ons bed, heerlijk.

bedstee

hottub

De hottub stond vlak bij onze tent: Robert en de buurman hadden deze aangemaakt, super cool of nee warm;-)
Dat is ook het gezellige op dit terrein; je maakt heel snel contact met anderen, net zoals op een andere camping. Onze kinderen hadden snel aansluiting met andere kindjes en ook wij als ouders dronken gezellig een glaasje met de buren.

lunchen

speeltuin

Er is een grote speeltuin aanwezig waar de kinderen kunnen spelen. Kees zei na het ontbijt: “Mama, ik ga naar de speeltuin” en weg was ie.

trekkershut

Een leuke tip: het trekkershutje. Te schattig om te zien toch? Hier kun je overnachten met twee personen. Handig voor bijvoorbeeld opa en oma die voor een nachtje langs komen of voor jezelf als uitje met z’n tweetjes.

weekendje weg

Ook weer met zorg en aandacht ingericht. Ja, ik hou ervan als mensen dat doen. Dan straal je dit ook uit en krijgen mensen echt zin om hier te verblijven.
Tot de volgende keer Zon, zee strand!

vriendinnenweekend

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.