boek holly becker
DIY

Creatief met bloemen geïnspireerd door Holly Becker

Bloemen

De laatste tijd ben ik erg bezig met het stylen van foto’s en het creatief bezig zijn met bloemen. Het boek “Bloemen in huis” van Holly Becker en Leslie Shewring heb ik al een tijdje en ik vind het heerlijk om door heen te bladeren. Holly Becker is van het bekende blog Decor8.
Ik heb Holly eens ontmoet op een Meet the Blogger event waar ze een workshop bloemen stylen gaf.

boek holly becker

Bloemen

Deze muur is mooi om te maken voor als je een feestje hebt of een gezellig diner. Het staat heel mooi en het is een echte eye-cather. En super makkelijk om te maken. Masking tape kun je tegenwoordig overal krijgen, ik was op slag verlieft op deze masking tape.

Feest bloemen

roosroos met maskingtape

bloemen

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.