bloemen
DIY

Hoe maak je een krans met bloemen?

krans

Laatst had ik een heleboel mooie appelbloesem uit de tuin van mijn schoonmoeder. Nadat ik er een mooie tafel setting mee had gemaakt wilde ik er iets mee maken.
Ik had nog de mooie krans liggen die ik maakte van takken. Hieraan heb ik de appelbloesem bevestigd.

bloemen

Met wit lint heb ik de appelbloesem vastgemaakt aan de takken krans. Ik vind de bloemen zo mooi, vooral de combinatie met wit, roze en rood.

bloesem

diy krans

bloemen

zelf maken

bloemen

decoreren

krans pimpen

hoe maak je een krans

De bloesemtakken heb ik een beetje onderaan de krans vast gemaakt. Je kunt natuurlijk zelf de plek bepalen waar je de bloesem wilt bevestigen. Heb je andere takken met bloemen? Uiteraard kunnen deze ook op de krans.

bloemen op krans

Hang de krans op aan de voordeur, boven de schouw of een andere mooie plek in huis.

mooie krans

Als de bloemen zijn uitgebloeid kun je deze drogen.

Ik ben nu ook verschillende bossen bloemen, bloemblaadjes en boeketten aan het drogen. Deze kan ik weer gebruiken voor mooie foto’s om mee te stylen. Ook vind ik het mooi om te zien hoe ze drogen. De bloemen krijgen een andere kleur en vorm, erg mooi.

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.