@spelenmetlicht violgde mijn online cursus“De basis van food fotografie”.

Ik wil je bedanken voor de online cursus basisfotografie. Bijna drie maanden ben ik intensief bezig geweest met het volgen van de cursus: het kijken en luisteren naar modules, het volgen van (live) video’s en het toepassen van de theorie in de praktijk. Dat laatste is natuurlijk het leukst om te doen, omdat je jezelf ziet groeien in je ontwikkeling. Met elke module werd ik enthousiaster om de kennis toe te passen en elk weekend stond ik foto’s te maken in de huiskamer. Vriendlief was iets minder enthousiast over het compleet verbouwen van de woonkamer, maar hé: alles voor de ontwikkeling.
Je bent kundig, duidelijk en je laat je eigen fouten zien waar we van kunnen leren.
Ik wil je heel hartelijk bedanken en ik zou graag een vervolgcursus met je doen, online of live.

@jessie.bakes.cakes volgde mijn  1 uur speedcoaching:
Mijn 1-1 met Lucie was zo nuttig en ik heb zo veel geleerd in zo’n korte tijd. In staat zijn om Lucie live op camera een shoot te zien stylen was geweldig, haar gedachteproces hardop horen en zien hoe ze een gewoon koekje omtoverde in een mooi en heerlijk verhaal was een geweldige leerschool. Het uur was volledig afgestemd op mijn behoeften en vragen, en ik kreeg nuttige antwoorden en veel nuttige tips die ik kan meenemen naar mijn eigen foodfotografie. 


 

@pixelofsugar volgde mijn online cursus “De Basis van Food fotografie”:

Ik ben net klaar met mijn foodphotography.basic!
De cursus is erg goed, ik zal zeker nog een keer kijken en alle opdrachten doen die je voorstelt. 
Ik ben een professionele fotograaf, maar nu wil ik uitsluitend met voedsel werken, dus ik had een cursus nodig die alle stappen over voedselfotografie volgt en jouw cursus deed het.
Nu kan ik met vertrouwen met voedselfotografie werken. Ik weet bijvoorbeeld hoe ik de juiste props moet zoeken en compositie moet gebruiken om verhalen te vertellen met mijn foto’s. Ik kom uit Brazilië, en zelfs met mijn weinige Engels, was het heel gemakkelijk om alles in je video’s te begrijpen. Heel erg bedankt! 


 

@luc_inshape volgde mijn  workshop food fotografie.
“Hoewel ik al een tijdje actief foodfoto’s maak, heeft Lucie mijn perspectief echt veranderd.
De cursus laat je echt zien wanneer je welke achtergrond kunt gebruiken om je foto’s naar een hoger niveau te tillen.
En je leert hoe je krachtig gebruik kunt maken van daglicht. Door verschillende perspectieven te gebruiken.
Wat ik persoonlijk heel sterk vind: dat je zelf aan de slag gaat met verschillende instellingen en daar direct feedback op geeft. Zo leer je de theorie direct in de praktijk toe te passen”.


 

 

@soofinthekitchen volgde mijn online speed coaching:
Dankzij Lucie begrijp ik meer van food fotografie en styling. Ze vertelt je aspecten waar je nog niet eerder aan hebt gedacht en leert je hoe je je food fotografie naar een hoger niveau kunt tillen.
Ik had een 2,5 uur durende 1:1 sessie met Lucie en dat was erg leuk. Ze vertelt je nieuwe dingen op basis van wat je nodig hebt. Ondanks dat het online was vanwege corona was er een leuke sfeer met ruimte voor vragen.


@crookedgarden volgde mijn prive workshop food fotografie in mijn studio in de buurt van Amsterdam.
Lucie heeft me geholpen mijn food fotografie een kickstart te geven. Mijn niveau was absoluut nul en ik wilde leren hoe ik mijn keramiek op een heerlijke manier kon fotograferen. Ze ging helemaal los in haar één-op-één workshop (die ze perfect afstemde op mijn minimalistische wensen) en ik kan nu – maanden later – zeggen dat ik haar lessen nog steeds gebruik als basis voor mijn fotografie. Van het schilderen van mijn eigen achtergronden tot het maken van foto’s die niet ‘gewoon eten dragen’, maar een echt verhaal vertellen. Dank je wel Lucie! Je bent een inspirerende vrouw!


@picasuus volgde mijn 2 dagen Prive workshop food fotografie en foodstyling 
Lucie is een geweldige fotografe en is in staat om haar vaardigheden op een relaxt en effectieve manier te leren. Haar foto’s weerspiegelen haar persoonlijkheid zo goed. Ik vond het heerlijk om les van haar te krijgen. Ik zou haar workshops zo weer boeken!

 

 


Werk food fotografie en foodstyling voor  @lekkeretenmetlinda
Ik ben een foodblogger en ik maakte mijn foto’s altijd zelf.Nu organiseer ik twee keer per maand een kookdag met Lucie, waar we foto’s maken van 8 tot 9 recepten. Lucie bereidt haar werk goed voor en zorgt ervoor dat ze de juiste props en achtergronden meeneemt. In korte tijd heeft ze mijn eigen stijl van fotograferen gemaakt, die heel anders is dan haar eigen foto’s. Ze voelt goed aan als ik toch niet helemaal tevreden ben met een setting. Daarnaast is Lucie een leuke dame om mee samen te werken. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking.


Werk Foodfotografie & foodstyling Foodfirstnetwork @blomdali
Volle 5 sterren! Lucie denkt met je mee. Haar unieke kracht zijn de achtergronden en achtergronden die ze zelf heeft gefotografeerd. Daarnaast heeft ze een heel scala aan dienbladen, schalen, borden, bestek, noem maar op. Lucie is niet bang voor vieze vingers en als je ergens een likje verf nodig hebt, geen probleem. Lucie is echt een sociaal creatief meesterbrein.

 


 

 

Deelnemer Online cursus backdrops maken: @camilaseraceni: als foodstylist en fotograaf die voor merken werkt, moet ik altijd innoveren met veel soorten en kleuren achtergronden. Dus deze cursus was daar erg behulpzaam bij! Lucie leert op een mooie en eenvoudige manier hoe je achtergronden met prachtige texturen kunt maken met behulp van verschillende materialen.  Ik hou ook van de manier waarop ze de mogelijkheden laat zien om servetten te maken met natuurlijke kleuren van fruit en groenten!

 

 

 

 


Online prive food fotografie workshop aan restaurant Midas:

Ondanks COVID hebben we een super leuke workshop gehad met lucie waar ze ons social media team de basis heeft uitgelegd om onze foto’s beter te krijgen. De workshop ging over het maken van donkere stemmige foto’s waar we een aantal tips kregen om het beste uit je foto te halen en dan met name de opbouw en de tijd die je hiervoor moet maken. Zoals altijd had lucie deze bijeenkomst heel goed voorbereid en was het uitermate geschikt en op maat gemaakt voor ons als restaurant. Super fijne samenwerking.