1:1 Guidance

Ben jij op zoek naar antwoorden, ben je zoekende in je werk of je gevoelsleven?
Je wilt graag even verheldering in je jezelf zodat je weet duidelijke stappen kunt maken. 

Welke stappen mag jij maken om die boost in je business te kunnen maken op korte termijn. Maar zelf heb je even geen focus. Kun je geen knopen doorhakken.
Welke weg mag je nu inslaan? 

Boek dan een “1:1 Guidance” bij Lucie. 

Ontvang inzichten, antwoorden en advies.

Prijs €177,- excl btw. 

Sacha
Sacha@bysacha
Lees verder
Lieve Lucie, we zaten op een droom locatie op Ibiza samen en jij maakte voor mij contact. Contact met wat er op dat moment mocht komen. Maar het was al duidelijk dat er een kleine spruit in mijn buik heel erg graag contact wilde maken. Wat heb je mij geraakt met jouw (of zijn 😅) woorden. De rest klopte ook allemaal wat je met mij deelde. Dank je wel voor de verbinding, je fijne energie & de manier waarop jij mij nog dieper liet verbinden met mijn kleintje. You have a gift, use it lady ✨ liefs Sacha
Mirjam
Mirjam@slow_and_grow
Lees verder
De fotoreading van Lucie was verhelderend, bevestigend en gewoon zo fijn om te doen. Lucie geeft heel mooi weer wat ze doorkrijgt. Ze stelt zich hierin heel fijn en open op. Je kunt van alles vragen en je voelt echt verbinding met haar. Ik vond het super fijn om dit weer eens te doen. Het geeft net weer dat zetje in de rug, wat jezelf ergens wel voelt. Het werkt helend ❤️
Previous
Next
Hilda
Lees verder
"Ik volg Lucie al een tijd op Instagram, eerst via haar backdrops en later via de foodfotografie en volgde de afgelopen maanden ook haar transformatie-proces naar Intuïtief Coach en wist daardoor dat ze foto readings doet. Ik heb wel ervaring met readings en healings. Stond er eerst niet zo bij stil tot ik een hulpvraag had mbt mijn dochter. Ik kreeg mooie bevestigingswoorden van Lucie en zelfs mijn overleden ouders gaven hun liefde en goede tips via haar door. Heel blij daarmee! De reading heeft me vooral bevestiging gegeven. Dat we op de goede weg zitten en dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen!" Dank je wel lieve Lucie 💖"
Denise
Denise
Lees verder
Onlangs heb ik een foto Reading bij Lucie gedaan. Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik ervan kon verwachten, dus ik vond het best spannend. Ik kon 2 hulpvragen indienen en Lucie tunet dan in op een foto mij. Het was gewoon bizar wat Lucie mij kon vertellen. Dingen van mijn grootouders en ouders die zij onmogelijk kon weten! Maar ook dingen over mij persoonlijk, over vroeger én over mijn huidige situatie, alsof ze mijn kern raakte. Ik heb wel wat tranen moeten laten, maar ook gelachen. Achteraf heeft het me een stimulans gegeven om nu knopen door te hakken. Dankjewel Lucie voor deze bijzondere ervaring.
Previous
Next

Hoe gaat een guidance in zijn werk?

Na de bestelling  stuur ik jou een bericht.

Hierin vraag ik om een foto van jou.
Je kunt 2 hulpvragen insturen.

Ik ga hier op intunen dat wil zeggen ik mag ontvangen wat er binnenkomt.
Je kunt letterlijk advies krijgen over je business. 
Dit kunnen boodschappen zijn van jouw spirit team maar ook overleden personen kunnen door komen.

Dan spreken we een tijdstip af voor een live sessie voor Zoom.

Vaak komen er dan nog boodschappen door en kun je ook vragen stellen. 

Soms vallen kwartjes later of herken je direct bepaalde aspecten.

"De reading heeft me vooral bevestiging gegeven. Dat we op de goede weg zitten en dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen!"

Angelique
Angelique@stapelopmijnschool
Lees verder
“ Zij heeft ingetuned op mijn foto en daar kreeg ik resultaten vandoor. Verbluft, geraakt, geëmotioneerd en blij aan het eind van ons gesprek. Lucie kon mij zoveel feiten vertellen over mij...zaken die zij onmogelijk kon weten..dat het gewoon bizar is. Sinds een paar dagen was ik zelf al begonnen aan een nieuwe start en dit gesprek heeft mij daarin alleen maar bevestigd en gesterkt. Super bedankt"

Deze vragen houden jou bezig:

  • Wat is mijn zielsmissie? Waarvoor ben ik hier op aarde.
  • Waar mag ik heen gaan bewegen?
  • Ik vraag mij af welke kant ik op mag gaan in mijn bedrijf. Ik vind het lastig om nu stappen hierin te kunnen maken.
  • Ik “voel” van alles. Maar mag ik dit gaan inzetten in mijn business?
  • Ik wil graag meer weten over mijn spirit team.

Na deze Guidance:

  • Heb jij antwoord op je vragen.
  • Heb jij bevestiging gekregen op jouw gut feeling.
  • Kun jij weer stappen maken in jouw bedrijf.
  • Voel jij je zekerder in het maken van jouw keuzes.
  • Zie jij helderder jouw pad.
Margriet
Lees verder
"Zuiver, ‘spot on’ en relevant. Zo zou ik de reading omschrijven die Lucie voor mij heeft gegeven. De boodschappen die Lucie doorgaf, waren een mooie spiegeling op een aantal dingen die op dit moment in mijn leven spelen. Het heeft mij goed geholpen om volgende stappen daarin te kunnen zetten. Verder kreeg ik onder andere een bericht van mijn oma. Lucie gaf details over mijn oma die niemand kan weten, waardoor ik zeker wist dat het bericht van mijn oma kwam. Hoe bijzonder! Al met al heeft de reading mij weer verder gebracht op mijn pad, waarvoor ik erg dankbaar ben. Ik kan een reading bij Lucie dan ook van harte aanbevelen!"
Franne
Lees verder
Zo bijzonder wat Lucie mij kon vertellen. Op verschillende gebieden inspireerde ze me door haar woorden om op mijn eigen pad te gaan staan. Haar woorden waren zo krachtig dat ik op dat moment de energie voelde stromen. Ze is heel open en eerlijk en altijd vanuit liefde en de juiste intenties. In een woord: magisch 💖.
Previous
Next
Andrea de Groot
Andrea de Groot@andrea_groot
Lees verder
Vorige week had ik een bijzonder mooi gesprek met @luciebeck 🧡 Lucie is een mooi mens, ze gaf mij heerlijke en eerlijke adviezen en inzichten mee! Ik heb nogal wat twijfels over dingen en daar heeft ze mij heel fijn bij geholpen. Dankjewel lieve Lucie, je Foto Reading was on point en ik ben weer wat wijzer 🧡
Marilyn Bartman
Marilyn Bartman@marilynbartman
Lees verder
Lieve Lucie, Wauw helemaal blij verrast dat je voelde dat je een reading voor mij mocht doen. Als een puppy zo blij en kon niet wachten. Na drie zinnen stroomden de tranen al over mijn wangen. Zulke rake woorden en even confronterend. Hele mooie en ware lessen van je mogen ontvangen en een bevestiging van eerdere visioenen. Mega dank je wel voor jouw gave en de tijd en de liefde die je hebt gegeven. Heel bijzonder. En heel dankbaar. Voelt echt als heel groots om dit van jou te mogen ontvangen. Ik ga zeker nog regelmatig even terug kijken. ❤️ ❤️🙏🏻