Workshop Bloemen Styling & Fotografie

Bloemen, styling & fotografie


Kom op dinsdag 21 mei 2019 naar de studio van Wildpoppy voor een dag vol creativiteit, kennis, styling en fotografie. Deze dames, Joske en Suus , zijn goed bezig met allerlei mooie initiatieven en bruisen van de energie.

“We willen de wereld een klein beetje mooier maken. Met onze spullen, onze bloemen, fijne kleuren, open gesprekken, kwetsbaarheid, openheid en verbinding. We delen een liefde voor mooie plaatjes, natuurlijke materialen, wilde bloemen en fijne sferen.  Met Wild Poppy bundelen we onze krachten ( en de materialen, de studio, de honden, het kantoor en de humor). We willen samen met jullie; 

Ontdekken: wat je kunt, wie je bent, wie de ander is // Verbinden: met jezelf, met een ander // Groeien: als ondernemer, als merk en als mens // Genieten: van wie je bent, van je werk, van elkaar en van het leven.

Want wij geloven dat als je blij bent met jezelf, geïnspireerd raakt, je passie volgt, je openstelt en connecties maakt met andere creatievelingen dat dit bijdraagt aan jou als mens, aan je bedrijf en aan een betere wereld! “

Suus & Joske

Deze dag ga je zelf aan de slag met het maken van een “Old Dutch master” boeket onder begeleiding van Suus. 

Joske verzorgt de verschillende props voor het maken van je eigen tafelstyling (ieder krijgt een eigen tafeltje waar je een setting kunt opbouwen met bloemen, servies, boeken en accessoires.)

Ook maken Suus en Joske een verrassend decorstuk met bloemen waar je foto’s van kunt maken.

Fotograaf Lucie leert hoe je nu gebruik maakt van het licht en hoe je thuis makkelijk zelf goede foto’s kunt maken (met je camera of met je telefoon). Ook vertelt ze hoe je kunt gebruik maken van kleur, storytelling en compositie.
In de middag schuiven we aan voor een lekkere lunch en is er tijd om ervaringen uit te wisselen en creatief te netwerken.

Deze dag gaan we speciaal in op het thema “Old Dutch Master Photography”. Ken je die dark moody schilderijen met prachtige kleurrijke boeketten? Dit boeket gaan we zelf maken en op de foto zetten. En je neemt je prachtige boeket ook nog mee naar huis.
Wil je aan de slag met het foto bewerkings programma Lightroom? Lucie leert je de basis om aan de slag te kunnen.

Programma workshop:

10.30 Introductie & voorstelrondje

11.00-12.00 Lucie theorie fotografie & styling

12.00-13.00 Lunch

13.00-14.00 Workshop bloemen “Old Dutch master boeket” door Suus

14.00-1600 Fotografie van drie verschillende settings: het zelf gemaakte bloemstuk, een tafel setting die je zelf gaat stylen en een bloem decor gemaakt door Suus en Joske

16.00-16.45 Lightroom editing door Lucie

16.45-17 Afsluiting

Wat neem je mee?

  • camera of telefoon
  • boekje en pen

Dieetwensen/allergieën graag even doorgeven via info@wildpoppy.nl

Aanmelding & Tickets: Studio Wildpoppy
Adres: Hurksestraat 24a
5652 AK Eindhoven

Workshop Flower styling & Photography

%d bloggers liken dit: