Do what sets your soul in fire!

Je hebt een leuk bedrijf. Je doet je ding. 

Je werkt met leuke klanten en hebt leuke opdrachten. Leuk dus. Maar je bent op het punt dat je meer wilt dan leuk. 

Of je bent nog in loondienst maar droomt ervan om voor jezelf te beginnen. Een eigen praktijk te starten. Werken met je intuïtie. Als creatieve ondernemer beginnen. 

Je voelt dat er zoveel meer potentie in jou zit. Maar je mist een duidelijke focus op dit moment, omdat je veel dingen leuk vindt. Misschien mis je ook wel verdieping in je werk, maar houdt iets je nog tegen om er echt vol voor te gaan. 

Je bent klaar voor de volgende stap. Je wilt een business waar het heerlijk stroomt. Waar je (nog meer) vanuit je creativiteit, intuïtie en flow werkt. 

Een bedrijf waar je iedere dag tegen zegt: Hell Yes, wat heb ik een tof bedrijf!

In mijn “Embrace Yourself” traject help ik jou terug te gaan naar jezelf. Wat wil jij werkelijk? Welke diepere laag zit er in jou? Waar klopt jouw hart sneller van? Maar ook: wat laat je nu nog niet zien of mag er niet zijn?

Je kunt instappen wanneer JIJ wilt.

Ook ik heb dit pad bewandeld..

Lange tijd was ik foodfotograaf en stylist. En met 20k omzetten per maand kan ik wel zeggen: een succesvolle. Ik werkte met bekende tv-koks, werkte mee aan kookboeken en mijn producties verschijnen nog steeds in de tijdschriften. Ik had een eigen membership, gaf online cursussen en had een webshop in fotografie achtergronden. Nou zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik deed dus veel. Maar wat ik niet deed, was mijn gut feeling volgen. Mijn vuur volgen. En daar zit het werkelijke succesgevoel voor mij.

Mijn energie bewoog langzaam naar iets anders toe. Iets onbekends. Of eerlijk gezegd, iets vertrouwds. Want lange tijd heb ik mijn intuïtieve en spirituele kant weggestopt. En nu was de tijd, om dat te omarmen en te laten ontvouwen als coach voor mensen zoals jij. 

Sinds ik dit heb toegelaten stroomt alles weer. Omdat ik mijzelf volledig heb omarmd. 
Stroomt het ook weer in de food fotografie en foodstyling. En man oh man wat een heerlijk gevoel is dat. Dat gun ik jou ook!

Food fotograaf Lucie Beck

"Follow your deepest gut feeling and most intense passion, this is the signal that you are heading in the right direction. " -Linda Wright

⭐⭐⭐⭐⭐ Alle reviews bekijken

Wat anderen zeggen:

Shahbana
Shahbana@shabanas
Lees verder
Lucie is een vrouw met een warm hart, die andere collega-fotografen echt wil helpen zich te ontplooien, en ze is er als je haar nodig hebt. Nogmaals bedankt, Lucie voor deze fantastische reis die me veel meer heeft gegeven dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik kan deze cursus uit de grond van mijn hart aanbevelen aan iedereen die serieus met fotografie bezig is en er een geweldige business van wil maken. Deze reis is niet gemakkelijk, dus investeren in jezelf en leren, absorberen is cruciaal. Lucie is er om je daarbij te helpen!
Wendy
Wendy@wendydehaan
Lees verder
Tijdens het coachingstraject heb ik grote stappen kunnen zetten met mijn bedrijf. Lucie is de perfecte zakenpartner door haar enthousiaste, motiverende en warme persoonlijkheid. Het programma heeft me veel waardevolle inzichten gegeven, mijn valkuilen geleerd en bovenal ben ik een betere versie van mezelf geworden. Ik voel me zelfverzekerder en ervaar bovenal meer plezier in het zijn van een creatieve ondernemer.
Marloes
Marloes
Lees verder
Ik heb nu twee creatieve therapie sessies bij Lucie mogen volgen. En wat waren deze bijzonder. Beide keren kreeg ik een teken/schilder opdracht. En toen dacht ik maar wat moet dit brengen? Maar tijdens de evaluatie kwamen er toch stukjes naar boven die ik niet toch niet helemaal verwerkt had. Wat voelde het fijn om dat stukje verleden in de prullenbak te stoppen. Ook kwamen we tot de conclusie dat ik nog wat liever voor mezelf mag zijn💗 Lucie is zo’n fijn en open persoon en geeft je het gevoel dat je er mag zijn. Ik heb nog geen minuut spijt dat ik hieraan begonnen ben. En ben benieuwd wat het mij nog meer gaat brengen.

Ontvang mijn gedachten, inspiratie en blijf op de hoogte van alle tips

MIJN PODCAST

De podcast over creatief ondernemen, de stappen naar bewustwording en spiritualiteit en mijn ervaringen als ondernemer als fotograaf en stylist.
Ik deel met jullie mijn ervaringen, mijn kennis en hoop jullie een boost aan inspiratie te geven.

Je kunt mijn podcast beluisteren op:

Spotify
Apple podcasts
Listen notes
Podtail