Niet gecategoriseerd

Mylucie.com is een feit!

Hallo lieve mensen,

Ik ben Lucie de Bock-Beck en samen met mijn heerlijke man Robert hebben wij 3 kinderen, Joep, Kees en Max.
Dit blog ben ik begonnen om mijn creativiteit te uiten en mooie foto’s te delen. Ik heb jarenlang een bedrijf gehad van creatieve workshops (Galerie Lucie) en in 2016 is dit verkocht. Op deze website blogde ik ook regelmatig over doe-het-zelf projecten.
Het begon nu wel weer te kriebelen om iets nieuws te beginnen!
Op dit moment ben ik werkzaam als invalkracht op de BSO (Buitenschoolse Opvang) waar ik vaak creatieve activiteiten doe met de kinderen, zowel op de onderbouw als op de bovenbouw. Op Instagram deel ik mijn leven met mijn mannen en de DIY’s die ik uitvoer met de kids.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Hey Lucie, leuk om je weer te ‘zien’ in de bloggers wereld! Ik kijk uit naar je blogs. Groetjes Ceciel.

    1. Dankjewel Ceciel! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.